reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Adus ja mialam podanie 3 dniowe. jeden mial kolo 12 komorek a 2 chyba 8. wiem,ze powinno wyjsc juz 11 dnia,ale moj lekarz jest zwolennikiem 14. ale chyba podejde do jakiegos innego laboratorium w piatek,bo chyba sie nie doczekam.

reklama
Aisha - kochana gratuluję serduszka :tak::tak::tak: Niech najbliższe 8 miesięcy będzie szczęśliwe i spokojne.
Aduś - ja nie miałam żadnych typowych objawów. Jajniki trochę kuły, ale mi pobrali 17 komóreczek, więc były mocno powiększone i pokłute. Cycki nie bolały, mdłości nie było, zmęczenia też nie bardzo. Dopiero w 7 dpt pojawiło się takie brudzenie - takie brązowe farfocle razem z lutką. A w 9 dpt beta 3-cyfrowa;-). życzę Ci z tego samego z całego serducha :-)
Niuśka - za Ciebie też mocno ściskam kciuki:tak:
A wszystkim czekającym na transferki i wielgachne bety - moc podwójnych wirusków ciążowych

Aduś , myślę , że w piątek mozesz zrobić betę , ja miałam podane dwudniowe zarodki , a beta dwu cyfrowa wyszła w 10dpt. Powodzenia i daj znać w piątek czy się zdecydujesz.
Aisha - gratuluje z całego serca , teraz załuję, ze nie umówiłam się na dziś na usg:) mam nadzieję , ze jutro też będę z Wami mogła się podzielić dobrymi wiadomościami.

Lucy - ja już pisałam wcześniej. Też jestem z Oła ;-) Kiedyś Ci pisałam, że przygodę też zaczynałam z dr G. w Invimedzie, ale przed inv zmieniliśmy klinikę na Opole. A gdzie zamierzasz prowadzić ciążę?

Aisha gratulacje!!!!! To prawdziwy cud zobaczyć serduszko :-) Ja na mój cud muszę jeszcze poczekać kilka dni - usg serduszkowe mam 6.10.

Adus, Niuska nie doszukujcie się dziewczyny objawów, bo możecie ich nie mieć. Ja po transferze nie czułam nic. Trochę pokłóte jajniki i nic poza tym. Żadnych plamnień (i tak jest do dziś), mdłości, nawet bólów piersi. Tez zawracalam dziewczyną głowe na forum bo odchodziłam od zmysłow. Brak objawów to tez objaw! Testowałam 12 dpt i wyszła beta ponad 500! Później dowiedziałam się, że są dwa bąbelki :-) Dopiero po becie 1-2 dni miałam takie dziwne uczucie w piersiach, czułam, że są tkliwe i ciężkie :-)

Lilonka jak tam Twoje samopoczucie? Czy brzuszek staje się juz u Ciebie widoczny?

lucy ja napewno robie bete w pt, w invikcie przy nadzorze nad implantacja robi sie 3ciego, 6tego i 10 tego dnia bo podaja blastocysty i ta druga werke powinna juz wyjsc pozytywna.. przy pierwszym podejsciu pozytywną bete mialam dopiero przy 3 werce ale to dlatego ze to byla ciaza pozamaciczna:-( A pozatym w piatek obrona ciekawe czy w tym samym czasie co wyniki :szok: niezle mi sie zbieglo to w czasie ...

Evelee - brzuch się zaokrąglił i już parę dni jak w żadne spodnie nie się nie mogę dopiąć. Najpierw ratowałam się spódnicami, ale mam już pierwsze spodnie ciążowe;-) Już 3 dzień jak przeszły mi mdłości - ale nie wiem czy to dobrze czy źle;-) Ciężarnej chyba nie dogodzisz:-)
Za sobotnie 2 piękne serduszka trzymam mocno kciuki. :tak:

reklama
Do góry