reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

elcia83- niezła beta, czyżby się udało, super by było :-), który to dpt?

aisha z całego serca gratuluję, bicie serduszka swojego dziecka to jest moje marzenie i mam nadzieję, że się kiedyś spełni. Dbaj o siebie i maluszka. Pozdrawiam.

lucy &&&&& za jutrzejsze usg, ciekawe ile będzie serduszek :-)

Na pewno spełni się juz niebawem! :))

reklama
Elcia, myslę, że masz powody do radości :-) Twoja beta oznacza, że doszło do zanieżdzenia. teraz ponowne badanko i jak będzie rosła to można Ci na całego ratulować. A wyniki progesteronu moim zdaniem jak na początek to też ładne :-)

Zuzia, ja miałam krótki protokół. Powodem była niska rezerwa jajnikowa (AMH - 0.8). Nie dawano mi wielu szans na ładne komóreczki a wyhodowałam ich 6 z tego 5 się zapłodniło. 2 mi podano i za klika dni będę mam nadzieję wsłuchiwac się na usg w dwa serduszka. 3 zarodeczki zostały zamrożone :-) Życzę powodzenia z krótkim protokołem :-)

tak Aduś drugie żadnego plamienia nie miałam jeszcze a (ma być?) a to pierwsze to cały czas beta była poniżej 2 i krwawienie ktore wystąpiło wtedy to naewt ja wspomne to juz mie boli brzuch myślałąm ze to koniec ze mną!

Elcia zapomnij wiec o pierwszym, ja tez najlepiej bym to zrobila, bo tym razem szybciutko sie zagniezdzily :-) i wszystko na najlepszej drodze! czasami wystpuje plamienie implantacyjne ale nie zawsze.. ja pytam chce wiedziec jakie objawy maja dziewczyny i szukam ich u siebie hehe ;) dr Szcz.bedzie dzwonic do ciebie? Daj znac co powie... kciukasy zacisniete ;)

aduś 9.10 idę na wizytę, zapytam się o krótki protokół ale z tego co wiem to wszystkie kobiety w tej klinice mają długi, zresztą nie wiem, zapytam lekarza. Czekam teraz na @, która będzie w drugiej połowie października i zaczynam działać.

druga werka w czwartek (04.10)-dziewczyny i to są moje urodziny także jak sie udałao to prazent bym miała taki że zapamietam go do końca życia napewno

reklama
Do góry