reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziekuje za słowa wsparcia. Chce walczyc dalej
Ile przezylyscie punkcji i transferow? Ile z Was sie decydowało na transfer 2 zarodkow?
Mialam 5 punkcji i 7 transferow. 2 pierwsze byly po 1 zarodku i 6 tez tylko jeden zarodek no byl ostatni a tak to 4 razy mialam transfer 2 zarodkow i z ostarniego jestem w 6 mc pojedynczej ciazy :)

reklama
Bo to się lekarzom opłaca, ale my i tak zostawiamy u nich grube tysiące, ja jutro zawalcze o tańszą luteine, a jak nie da bo będzie gadał jaki to lutinus lepszy to pójdę do ginka na nfz i on mi przepisze, a w klinice i tak nie kupie więcej :)
Ja nie zistawialam kasy u nich tylko w aptece kupowalam ale, moze maja z tego jakies profity. Podobno lutinus lepiej sie wchlania. Ja dodatkowo bralam luteine-poza wiedza mojego lekarza ale miałam tez do niego pelne zaufanie jeslu chodzi o dobor lekow a w skladzie luteiny jest podobno sadza.

Dziewczyny mam pytanko dziś strasznie wypływa mi luteinę ..'czy któraś tam miała? Nie wiem czy to zgłaszać lekarzowi czy poczekać w piątek mam wizytę ? Jak myślicie ?

reklama
Ja nie zistawialam kasy u nich tylko w aptece kupowalam ale, moze maja z tego jakies profity. Podobno lutinus lepiej sie wchlania. Ja dodatkowo bralam luteine-poza wiedza mojego lekarza ale miałam tez do niego pelne zaufanie jesli chodzi o dobor lekow a w skladzie luteiny jest podobno sadza.
Ja nie mogę mieć zaufania skoro handlują lekami recepcjonistki, a lekarz nawet recepty na to nie daje do ręki, żeby nigdzie indziej nie kupić, tylko u nich. A lutinus wcisnęła mi po raz pierwszy recepcjonistka - 3 opakowania jeszcze przed punkcją, gdzie nie wiadomo było czy punkcja będzie, bo ja miałam wtedy 3 malutkie pęcherzyki i estradiol 300.

Do góry