reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Ja biorę Luteine z Adamedu (100mg) z refundacją,nie pamietam ile placilam ostatnio,ale jakoś niedużo.A biorę aktualnie 3x3 dziennie,więc duzoDziewczyny jaką luteine bierzecie dopochwowo i jaka jest jej cena.
U mnie w klinice czysty biznes, lekarz każe mi brać 6 tabletek lutinusa na dobe i mam prosić panie w recepcji żeby mi go sprzedały. Płacę 150 zł za 21 tabletek, co wychodzi mi 1285 zł miesięcznie za luteine! Pogięło go, jutro wymuszę receptę na inną luteinę, tańszą, ale chce wiedzieć jakie to są te tańsze żeby nie przepisał znowu jakiejś drożyzny.
misis188
Tez bralam lutinus chyba do 9czy 10tc i placilam wiecej jak TyDziewczyny jaką luteine bierzecie dopochwowo i jaka jest jej cena.
U mnie w klinice czysty biznes, lekarz każe mi brać 6 tabletek lutinusa na dobe i mam prosić panie w recepcji żeby mi go sprzedały. Płacę 150 zł za 21 tabletek, co wychodzi mi 1285 zł miesięcznie za luteine! Pogięło go, jutro wymuszę receptę na inną luteinę, tańszą, ale chce wiedzieć jakie to są te tańsze żeby nie przepisał znowu jakiejś drożyzny.
Somatotropina88
Zaangażowana w BB
Dziekuje za słowa wsparcia. Chce walczyc dalej
Ile przezylyscie punkcji i transferow? Ile z Was sie decydowało na transfer 2 zarodkow?
Ile przezylyscie punkcji i transferow? Ile z Was sie decydowało na transfer 2 zarodkow?
Malaja32
Zaangażowana w BB
Bo to się lekarzom opłaca, ale my i tak zostawiamy u nich grube tysiące, ja jutro zawalcze o tańszą luteine, a jak nie da bo będzie gadał jaki to lutinus lepszy to pójdę do ginka na nfz i on mi przepisze, a w klinice i tak nie kupie więcejTez bralam lutinus chyba do 9czy 10tc i placilam wiecej jak Ty
Kochana a transfer mialas jakieho zarodka?? Powtorz ja za 2 dni bo sie moze jeszcze rozkreci
Miałam blastusie
Doktor przy tak niskiej becie nie pozostawiła złudzeń i kazała odstawić dupha :/
Bardzo Ci dziękuje- zaraz do niej napiszeTa dziewczyna to @Ropuszka666 niech ci powie ostatnio z nią gadałam miała bardzo niska betę lekarz nie dawał szans na powodzenie że się udało ale ona się nie poddała i czekała beta urosła później coś co 32 jakoś tak spytaj się jej to ci powie
Nadzieja umiera ostatnia...
anetka303
2 punkcje, na szczęście tylko 1 transfer, 2 zarodki [emoji173][emoji173]Dziekuje za słowa wsparcia. Chce walczyc dalej
reklama
misis188
Mialam 5 punkcji i 7 transferow. 2 pierwsze byly po 1 zarodku i 6 tez tylko jeden zarodek no byl ostatni a tak to 4 razy mialam transfer 2 zarodkow i z ostarniego jestem w 6 mc pojedynczejDziekuje za słowa wsparcia. Chce walczyc dalej
Podziel się: