reklama
Koniczyna82
Fanka BB :)
Jajko rośnie 1-2 mm dziennie. Pod koniec jakby szybciej u mnie, owulka była jak przekraczało 20mm. Tez polecam E-owulacje, u mnie wszystko się sprawdzało tylko sprawdź czy dobra jednostka prg wpisujesz.Hej Dziewczyny,
dzisiaj byłam w klinice.
@tamiza @zylwia dziękuję za pamięć. :*
Przyszły mi już wyniki hormonów i mam takie (dziś 11 dc): Estradiol 251 pg/ml, LH 7,02 mlU/ml, progesteron 0,21 ng/ml. Jajeczko rośnie, ma 16 mm.
Nie wiem czy to dobrze, czy źle. Czy będzie owulka, czy nie. Szukam informacji, ale nie mogę nic znaleźć a nie znam się na tym kompletnie.
Czekam na odzew mojej dr.
dżoasia
Omg tamiza cudowne!!! Jak ja tesknie do wsi... a tu trza sie kisic w miescie... te moje bidne kwiatki zdychaja to w poludnie na tarasie maja jak w piekarniku :/ a u ciebie miodzio widoki!!!
Zobacz załącznik 849032 Zobacz załącznik 849033
@misis188 @dżoasia moje kwiatki z tamtego roku
Zawsze kupuje po 15 maja na targu - jest dużo taniej a wybór nie mały.
misis188
Śliczny masz ten tarasik❤ pomysl ze niektórzy maja balkon co tylko idzie noge na niego wystawić wiec nie narzekaj i widze ze nad endo pracujesz
dżoasia
hehe urobiłam się, więc dla relaksu zapodałam lampeczkę. Zresztą doktorek kazał stosować antyoksydanty, a że w winie są przefermentowane, łatwo przyswajalne flawonoidy no to nie ośmielę się nie stosować do zaleceńŚliczny masz ten tarasik❤ pomysl ze niektórzy maja balkon co tylko idzie noge na niego wystawić wiec nie narzekaj i widze ze nad endo pracujesz
Koniczyna82
Pieknie
Ja nie wiem jak wy zdjęcia wystawiacie. Mi zawsze mówi ze za duży rozmiar i z iPada i z telefonu. A nie używam na codzień komputera, gdzies tam w szafie się kurzy laptop stary, nie wiem jak zdjęcia zmniejszać na androidzie i jabłku. Wyświetlam zdjęcie, zmniejszam jak się da najbardziej, robię prinscrina i potem wycinam z tła. I po którymś razie przechodzi dopiero. Ale upierdliwe to
dżoasia
ja robię zdjęcie i potem printscreena. I wstawiam printscreena. Normalne zdjęcie musiałam przycinać chyba do 1/3 normalnego rozmiaru, żeby się zmieściło. Czyli większość zdjęcia trzeba było obciąćPieknie
Ja nie wiem jak wy zdjęcia wystawiacie. Mi zawsze mówi ze za duży rozmiar i z iPada i z telefonu. A nie używam na codzień komputera, gdzies tam w szafie się kurzy laptop stary, nie wiem jak zdjęcia zmniejszać na androidzie i jabłku. Wyświetlam zdjęcie, zmniejszam jak się da najbardziej, robię prinscrina i potem wycinam z tła. I po którymś razie przechodzi dopiero. Ale upierdliwe to
Koniczyna82
Dziewczyny co macie wskazania do acardu i heparyny. W podejściach crio.
Mam problem.
Poprzedni lekarz kazał acard 75 jesc od 2dc zawsze. Heparyna jak już zaczęłam z nią 5 dni od transferu blastki.
Kiedyś raz jeden trafiła mi się konsultacja mailowa z takim jednym bardzo dobrym lekarzem co przyjaciółce za granica dziecko „zrobił”. Kazał acard od 8dc albo wcześniej a heparynę 5 dni przed transferem albo nawet wcześniej.
I
Jestem w tym Novum. Dr Z. zabrania mi acardu przed transferem. Mówi ze jak bardzo chce mogę kilka dni przed heparynę ewentualnie bo ona nie chce do transferu żeby nie było krwawień. Poprzednio jej nie posłuchałam i brałam acard normalnie od początku. Nigdy w życiu nie plamilam po transferze a miałam ich już 5.
A teraz w dodatku jestem na sztucznym, biore 3x1 estrofem i ja czuje ze moje żylaki tez to czują.
Miałam plan jej posłuchać w tym podejściu ale kurna z każdym ukłuciem w łydce bardziej mnie to stresuje. Napiszcie mi proszę jak wam zalecają acard i heparynę wasi lekarze.
I jeszcze zielona jestem w tych cyklach sztucznych, denerwuje się ze monitoring 11 dnia, ze ja biore 3 estrofemu a widze ze niektóre z was 3 inne 2... nie chce żeby mi endo nie przerosło. Tylko się nie śmiejcie
Mam problem.
Poprzedni lekarz kazał acard 75 jesc od 2dc zawsze. Heparyna jak już zaczęłam z nią 5 dni od transferu blastki.
Kiedyś raz jeden trafiła mi się konsultacja mailowa z takim jednym bardzo dobrym lekarzem co przyjaciółce za granica dziecko „zrobił”. Kazał acard od 8dc albo wcześniej a heparynę 5 dni przed transferem albo nawet wcześniej.
I
Jestem w tym Novum. Dr Z. zabrania mi acardu przed transferem. Mówi ze jak bardzo chce mogę kilka dni przed heparynę ewentualnie bo ona nie chce do transferu żeby nie było krwawień. Poprzednio jej nie posłuchałam i brałam acard normalnie od początku. Nigdy w życiu nie plamilam po transferze a miałam ich już 5.
A teraz w dodatku jestem na sztucznym, biore 3x1 estrofem i ja czuje ze moje żylaki tez to czują.
Miałam plan jej posłuchać w tym podejściu ale kurna z każdym ukłuciem w łydce bardziej mnie to stresuje. Napiszcie mi proszę jak wam zalecają acard i heparynę wasi lekarze.
I jeszcze zielona jestem w tych cyklach sztucznych, denerwuje się ze monitoring 11 dnia, ze ja biore 3 estrofemu a widze ze niektóre z was 3 inne 2... nie chce żeby mi endo nie przerosło. Tylko się nie śmiejcie
reklama
misis188
No nie no jak doktorek kazal.to trzeba pij pij bo za jakies 2-3 miesiace sie skończy i ze 2 lata to ust nie weźmiesz tego niebianskiego trunkuhehe urobiłam się, więc dla relaksu zapodałam lampeczkę. Zresztą doktorek kazał stosować antyoksydanty, a że w winie są przefermentowane, łatwo przyswajalne flawonoidy no to nie ośmielę się nie stosować do zaleceń
Podziel się: