Jasne kochana póki medycyna daje nam możliwość walczyć trzeba bo wartoMam jeszcze 2 trzydniowe i 1 blastke pieciodniowa... Mam jeszcze dla kogo walczyc na szczescie...
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
ciekawe, czy ten mój będzie tego samego zdaniaDo AH sam doktor zacheca, przynajmniej ten moj
dżoasia
Próbuj, próbuj Ja nienawidzę robić przerw!Porozmawiam w takim razie z dr. Z tego co wiem to leczenie immunosupresyjne dziala przez 3 miechy wiec trzeba probowac chyba w nastepnym cyklu znow... Orientujecie sie moze ?
Moje piersi zaczely rosnac ok 6-8 tc. nie pozostaje Ci nic innego jak zbadać w niedziele lub w poniedzialek bete. I tak trzymam kciuki@shaggy no nie wiem mam różne myśli , od stymulacji miałam bardzo obrzmiałe i i wrazliwe piersi, a dziś "sflaczaly" i przedtaly boleć, więc to byłoby dziwne chyba przy rozwijającej się ciąży- co myślicie?
Aczkolwiek ponoc nie ma oficjalnych danych bo jeszcze nie zbadano tego poniewaz za malo jest in vitro z genetycznymi badaniami zarodka. a szkoda.Mi moj doktor powiedzial ze zbadane zarodki nie zwiększają szansy na implantacje. czyli te ok 40% zostaje. bo te wadliwe najczesciej to puste jajo lub chwilowa implantavja i poronienie jak już.
hope322
Mnie przy zadnej ciazy piersi nie bolaly a mialam jedna donoszona i teraz leci kolejna. Nie doszukuj sie objawow na tak wczesnym etapie Postaraj sie zrelaksowac i cierpliwie czekac do kolejnej bety@shaggy no nie wiem mam różne myśli , od stymulacji miałam bardzo obrzmiałe i i wrazliwe piersi, a dziś "sflaczaly" i przedtaly boleć, więc to byłoby dziwne chyba przy rozwijającej się ciąży- co myślicie?
dżoasia
Daga i jak decydowali? Miałaś czy nie?No tak, ale nie wiadomo co to za typ ten Asi [emoji14]
Ja embryoglue zawsze biore, a AH mowie embriologom zeby decydowali.
Czyli co nie robić tych kariotypow czy jak ?Przecież on nie gryzie dawaj teraz transfer, a jak nie wyjdzie to będziesz mieć termin do paśnika szybko, jeśli się już teraz do niego umówisz. Ja bym na twoim miejscu jeszcze genetykę odpuściła, bo to grubszy kaliber finansowy.
No tu dopiero wizyta w październiku więc zanim będą wyniki będzie grudzień ***** nie wiem już co ja mam robićPaulina, my mielismy kariotypy na skierowaniu nfz. Skierowanie z poradni genetycznej. Ale trzeba czekac na wizyte-u nas z dopiskiem pilne to bylo cos ok 2 miesiecy, plus pozniej czekanie na badanie i wyniki tez sie czeka. Jednak takie genetyczne lepiej jest robic prywatnie.
reklama
gosia321
Ja mam wizyte jutro w 12 dc i mam nadzieje ze ustala mi termin transferu. I nie zostanie odroczony bo kuzwa jak nie urok to sraczka po immunosupresji zrobil mi sie czyrak w pachwinie mecze sie z nim juz 4 dzien dzis pekl wiec mam nadzieje ze nie wplynie to na decyzje o transferze. Dzis profilaktycznie rodzinna wypisala mi antybiotyk miejscowy i doustny ale wiedzac ze jutro mam wizyte kazala sie wstrzymac zeby decyzje o ich przyjmowaniu podjal ginekologGotart- hey podchodze w Gyncentrum. zreszta chodze tam od chyba 2010-11 roku
Gosia 321- witam sie i z Toba
dziewczyny to ktory dzien cyklu? jakie leki bierzecie?
ja aktualnie 5dc. na 24.04(11dc) jade na usg i wtedy pewnie ustala mi termin crio
Od 2 dc estrofem 2 tabl plus 10 mg encortonu
Podziel się: