reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@shaggy no nie wiem mam różne myśli :dry:, od stymulacji miałam bardzo obrzmiałe i i wrazliwe piersi, a dziś "sflaczaly" i przedtaly boleć, więc to byłoby dziwne chyba przy rozwijającej się ciąży- co myślicie?
Moje piersi zaczely rosnac ok 6-8 tc. nie pozostaje Ci nic innego jak zbadać w niedziele lub w poniedzialek bete. I tak trzymam kciuki :)

Mi moj doktor powiedzial ze zbadane zarodki nie zwiększają szansy na implantacje. czyli te ok 40% zostaje. bo te wadliwe najczesciej to puste jajo lub chwilowa implantavja i poronienie jak już.
Aczkolwiek ponoc nie ma oficjalnych danych bo jeszcze nie zbadano tego poniewaz za malo jest in vitro z genetycznymi badaniami zarodka. a szkoda.

@shaggy no nie wiem mam różne myśli :dry:, od stymulacji miałam bardzo obrzmiałe i i wrazliwe piersi, a dziś "sflaczaly" i przedtaly boleć, więc to byłoby dziwne chyba przy rozwijającej się ciąży- co myślicie?
Mnie przy zadnej ciazy piersi nie bolaly a mialam jedna donoszona i teraz leci kolejna. Nie doszukuj sie objawow na tak wczesnym etapie ;) Postaraj sie zrelaksowac i cierpliwie czekac do kolejnej bety ✊✊

Paulina, my mielismy kariotypy na skierowaniu nfz. Skierowanie z poradni genetycznej. Ale trzeba czekac na wizyte-u nas z dopiskiem pilne to bylo cos ok 2 miesiecy, plus pozniej czekanie na badanie i wyniki tez sie czeka. Jednak takie genetyczne lepiej jest robic prywatnie.
No tu dopiero wizyta w październiku więc zanim będą wyniki będzie grudzień ***** nie wiem już co ja mam robić

reklama
Gotart- hey :) podchodze w Gyncentrum. zreszta chodze tam od chyba 2010-11 roku
Gosia 321- witam sie i z Toba:)

dziewczyny to ktory dzien cyklu? jakie leki bierzecie?
ja aktualnie 5dc. na 24.04(11dc) jade na usg i wtedy pewnie ustala mi termin crio
Ja mam wizyte jutro w 12 dc i mam nadzieje ze ustala mi termin transferu. I nie zostanie odroczony bo kuzwa jak nie urok to sraczka po immunosupresji zrobil mi sie czyrak w pachwinie mecze sie z nim juz 4 dzien dzis pekl wiec mam nadzieje ze nie wplynie to na decyzje o transferze. Dzis profilaktycznie rodzinna wypisala mi antybiotyk miejscowy i doustny ale wiedzac ze jutro mam wizyte kazala sie wstrzymac zeby decyzje o ich przyjmowaniu podjal ginekolog
Od 2 dc estrofem 2 tabl plus 10 mg encortonu

Do góry