reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie wiem, ale z tego co zaobserwowalam u siebie to beta nie drgnela tylko teraz ostatnio jak nie mialam embrioglue. Przy 3 wczesniejszych transferach zawsze mialam i byly ciaze - z reczego raz blizniaki albo nawet trojaczki... Natomiast ah mialam zawsze. Teraz bez tego ani rusz, chocby skaly sraly to nie podejde bez embrioglue i o ah tez bede cisnac.
Porozmawiam w takim razie z dr. Z tego co wiem to leczenie immunosupresyjne dziala przez 3 miechy wiec trzeba probowac chyba w nastepnym cyklu znow... Orientujecie sie moze ?

reklama
Hej, zrobiłam betę w 5 dpt 5 dniowej blastki i mam 9,18. Czy możliwe, że na wynik wpływ ma jeszcze ovitrelle sprzed 12 dni? Piszą, że do 20 dni może przekłamywać wynik, ale już sama nie wiem czy się cieszyć po cichutku czy nie
Ja zawsze robilam „sikacze” w 5dpt i wychodzily pozytywne i byla ciaza, tez bralam ovitrelle ;) Ja znow czytalam, ze moze sie utrzymywac ok 10-12 dni. Zalezy pewnie jaka dawka. Mysle, ze u Ciebie to ciaza i trzymam mocno kciuki ;)

Hej, zrobiłam betę w 5 dpt 5 dniowej blastki i mam 9,18. Czy możliwe, że na wynik wpływ ma jeszcze ovitrelle sprzed 12 dni? Piszą, że do 20 dni może przekłamywać wynik, ale już sama nie wiem czy się cieszyć po cichutku czy nie
Sadze ze jest sie czym cieszyc. uwazam ze nie wskazalby az tyle.

Kochana zwieksza to szanse ns implantacje ale musi byc tez zdrowy zarodek. Nie kazdy zarodek ktory moze i pieknie wyglada, jest bez feagmentacji jest zdrowy i dlatego tez nie dochodzi do implantacji. Mozna przebadac zarodki ale to jest koszt bardzo.duzy a nawet potem transfer zdrowego zarodka nie daje stuprocentowej pewnosco ze sie uda, tylko ok 80-tak mi kiedys moj dr mowil
Mi moj doktor powiedzial ze zbadane zarodki nie zwiększają szansy na implantacje. czyli te ok 40% zostaje. bo te wadliwe najczesciej to puste jajo lub chwilowa implantavja i poronienie jak już.

reklama
Do góry