reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie mialam :(myslisz ze to mogloby pomoc ?
Nie wiem, ale z tego co zaobserwowalam u siebie to beta nie drgnela tylko teraz ostatnio jak nie mialam embrioglue. Przy 3 wczesniejszych transferach zawsze mialam i byly ciaze - z czego raz blizniaki albo nawet trojaczki... Natomiast ah mialam zawsze. Teraz bez tego ani rusz, chocby skaly sraly to nie podejde bez embrioglue i o ah tez bede cisnac.

Ostatnia edycja:
Cos mi telefon wariuje z tego wszystkiego... Mamy jeszcze mrozaczki wiec walczymy dalej. Szkoda ze sie nie udalo bo jestem po leczeniu immunosupresyjnym zaleconym od Pasnika, scretchingu, intralipidach i lekami obstawiona po uszy a beta nadal ani nie drgnela :(
Kochana u mnie drugi transfer sie udal dopiero z pelnym przygotowaniem immunologicznym. Oprocz tego trzeba trafic jeszcze na ten zarodek. Bedzie dobrze

Nie wiem, ale z tego co zaobserwowalam u siebie to beta nie drgnela tylko teraz ostatnio jak nie mialam embrioglue. Przy 3 wczesniejszych transferach zawsze mialam i byly ciaze - z reczego raz blizniaki albo nawet trojaczki... Natomiast ah mialam zawsze. Teraz bez tego ani rusz, chocby skaly sraly to nie podejde bez embrioglue i o ah tez bede cisnac.
Ja też miałam embrioglue, nacinanej otoczki nie miałam, bo o tym miał zadecydować embriolog i stwierdził, że nie trzeba. Na pewno warto spróbować z takim zestawem.

Nie wiem, ale z tego co zaobserwowalam u siebie to beta nie drgnela tylko teraz ostatnio jak nie mialam embrioglue. Przy 3 wczesniejszych transferach zawsze mialam i byly ciaze - z reczego raz blizniaki albo nawet trojaczki... Natomiast ah mialam zawsze. Teraz bez tego ani rusz, chocby skaly sraly to nie podejde bez embrioglue i o ah tez bede cisnac.
Do AH sam doktor zacheca, przynajmniej ten moj:)

Nie mialam :(myslisz ze to mogloby pomoc ?
Kochana zwieksza to szanse ns implantacje ale musi byc tez zdrowy zarodek. Nie kazdy zarodek ktory moze i pieknie wyglada, jest bez feagmentacji jest zdrowy i dlatego tez nie dochodzi do implantacji. Mozna przebadac zarodki ale to jest koszt bardzo.duzy a nawet potem transfer zdrowego zarodka nie daje stuprocentowej pewnosco ze sie uda, tylko ok 80-tak mi kiedys moj dr mowil

reklama
Do góry