Malaja32
Zaangażowana w BB
Oby bo nie mamy mrozaków, słabo zareagowałam i miałam tylko 4 pęcherzyki, ale czasem i tyle wystarczyBardzo mocno trzymam kciuki na pewno się uda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby bo nie mamy mrozaków, słabo zareagowałam i miałam tylko 4 pęcherzyki, ale czasem i tyle wystarczyBardzo mocno trzymam kciuki na pewno się uda
Trzymaj się .. masz mrozzaczki ?Dziewczyny nie udalo sie
Oby bo nie mamy mrozaków, słabo zareagowałam i miałam tylko 4 pęcherzyki, ale czasem i tyle wystarczy
Dbaj o siebie i myśl pozytywnie na pewno się zadomowia na 9 m-cyOby bo nie mamy mrozaków, słabo zareagowałam i miałam tylko 4 pęcherzyki, ale czasem i tyle wystarczy
Nie mialam myslisz ze to mogloby pomoc ?Anuska a miałaś embrioglue albo ah?
Mialam podanego jednego trzydniowego... Ale oznaczen nie pamietam.. Widocznie byl za slaby zeby walczyc i zostac z mamusia...Ojj a jakie miałaś podane zarodki iktórego dnia ? Najważniejsze że masz mrozaczkow one będą mocne . Ja zaczynam leczenie u Pasnika czekam na wyniki
Mam jeszcze 2 trzydniowe i 1 blastke pieciodniowa... Mam jeszcze dla kogo walczyc na szczescie...Trzymaj się .. masz mrozzaczki ?
Bardzo mi przykro...Cos mi telefon wariuje z tego wszystkiego... Mamy jeszcze mrozaczki wiec walczymy dalej. Szkoda ze sie nie udalo bo jestem po leczeniu immunosupresyjnym zaleconym od Pasnika, scretchingu, intralipidach i lekami obstawiona po uszy a beta nadal ani nie drgnela
Wierze, że tak będzieDbaj o siebie i myśl pozytywnie na pewno się zadomowia na 9 m-cy
Aaa to bardzo dobrze nie ma się czym martwićMam jeszcze 2 trzydniowe i 1 blastke pieciodniowa... Mam jeszcze dla kogo walczyc na szczescie...
Paulina, my mielismy kariotypy na skierowaniu nfz. Skierowanie z poradni genetycznej. Ale trzeba czekac na wizyte-u nas z dopiskiem pilne to bylo cos ok 2 miesiecy, plus pozniej czekanie na badanie i wyniki tez sie czeka. Jednak takie genetyczne lepiej jest robic prywatnie.Dziewczyny którąś mi tu pisała że można wziąć skierowanie od rodzinnego do jakieś kliniki genetycznej na badania genetyczne i je zrobić na fundusz czy odezwie się ta która mi to pisała