reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@shaggy gratuluję chłopaczka!!! jakie propozycje imion? :D

@Vorreiavereunbimbo już po wizycie?
Tak,5 maja mam następną wizytę i jeśli wymazy wyjdą ok,to startujemy jeszcze w maju. :cool2::cool2::cool2: Pani Doktor zrobiła na nas super wrażenie. Taka zrównoważona,spokojna i z ogromną wiedzą. Akurat jak wchodziliśmy to przechodziła jakaś grupa przedszkolna i mój mąż się śmiał,że mają super skuteczność i od razu takie odchowane te dzieci oddają:rofl:

Tak,5 maja mam następną wizytę i jeśli wymazy wyjdą ok,to startujemy jeszcze w maju. :cool2::cool2::cool2: Pani Doktor zrobiła na nas super wrażenie. Taka zrównoważona,spokojna i z ogromną wiedzą. Akurat jak wchodziliśmy to przechodziła jakaś grupa przedszkolna i mój mąż się śmiał,że mają super skuteczność i od razu takie odchowane te dzieci oddają:rofl:
To super wiesci!

Hej. Jestem po USG serduszkowym❤❤ według kalendarza jestem w 6 tyg i 6 dniu ciąży transfer 20 marzec 5 dniowej blastki więc liczył od 2 marca. Zaś na usg wychodzi że jest to 6 tydz i 4 dzień. Jest różnica 2 dni. Powiedział że jest to w granicy błędu ale musi nam o tym powiedzieć. I tym mnie bardzo zmartwil. Czy po prostu sobie coś wmawiam. Serduszko bije ok 130 uderzeń. Dzidzia ma 0.72 cm czy to nie za mało? I co na tym zdjeciu znaczy GA 20.9 % Cudzie trwaj ❤
Cudo nie zamartwiaj sie tylko sie ciesz jesli lekarz nic nie powiedzial ze jest zle to ciesz sie mamusiu

reklama
@

@anetka303 no to mnie załatwiłaś. Jadę w pociągu i ryczę, ludzie dziwnie na mnie spogladaja . Najgorzej że nie mam chusteczki . Ja miałam to szczescie, że moja siostra mimo pogladow ,cały czas była
cieszę się że tam pojechaliście, teraz to już musi być dobrze

Do góry