reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny... Jestem tu nowa i potrzebuje z kimś porozmawiać bo zwariuję
Jutro jestem 11 dpt i jadę na bete i chyba zaraz dostanę zawału.
Obawiam się bo boli mnie podbrzusze nie wiem czy to ze stresu czy nie @ jak jakaś wariatka biegam co chwilę do łazienki i sprawdzam czy wszystko ok... Czy te bóle są normalne ?
Hej kochana :). Ja tez jutro ide na bete 11 dpt trzydniowego zarodka. Kochana juz teraz nic nie zrobimy, musimy cierpliwie czekac na jutrzejsze wyniki... Tez bardzo przezywac i co chwile zmiana nastroju, raz mysle ze sie uda, za chwile ze na pewno nie... Tak juz jest - to dlatego ze tak bardzo pragniemy tego szczescia... Opowiedz cos o sobie, jestes po crio ? Ilu dniowy zarodek/zarodki ?

reklama
Obawiam się bo boli mnie podbrzusze nie wiem czy to ze stresu czy nie @ jak jakaś wariatka biegam co chwilę do łazienki i sprawdzam czy wszystko ok... Czy te bóle są normalne ?
Ja też mam bule podbrzusza .. każda z nam przechodzi to inaczej . Ale moje dały dodatnią betę wiec i tobie tego życzę Z całego serca .

Hej kochana :). Ja tez jutro ide na bete 11 dpt trzydniowego zarodka. Kochana juz teraz nic nie zrobimy, musimy cierpliwie czekac na jutrzejsze wyniki... Tez bardzo przezywac i co chwile zmiana nastroju, raz mysle ze sie uda, za chwile ze na pewno nie... Tak juz jest - to dlatego ze tak bardzo pragniemy tego szczescia... Opowiedz cos o sobie, jestes po crio ? Ilu dniowy zarodek/zarodki ?
Trzymam kciuki za betę

Witaj, niestety objawy po transferze nie są jednoznaczne i trudno wyczuc. Jednych boli innych nie boli. Z całych sił trzymamy kciuki, daj nam znać jutro. Oj wiem jak ci jest ciężko, ale trzeba wierzyć.:-) :)

reklama
Do góry