Hej kochana . Ja tez jutro ide na bete 11 dpt trzydniowego zarodka. Kochana juz teraz nic nie zrobimy, musimy cierpliwie czekac na jutrzejsze wyniki... Tez bardzo przezywac i co chwile zmiana nastroju, raz mysle ze sie uda, za chwile ze na pewno nie... Tak juz jest - to dlatego ze tak bardzo pragniemy tego szczescia... Opowiedz cos o sobie, jestes po crio ? Ilu dniowy zarodek/zarodki ?Hej dziewczyny... Jestem tu nowa i potrzebuje z kimś porozmawiać bo zwariuję
Jutro jestem 11 dpt i jadę na bete i chyba zaraz dostanę zawału.
Obawiam się bo boli mnie podbrzusze nie wiem czy to ze stresu czy nie @ jak jakaś wariatka biegam co chwilę do łazienki i sprawdzam czy wszystko ok... Czy te bóle są normalne ?
reklama
Ja też mam bule podbrzusza .. każda z nam przechodzi to inaczej . Ale moje dały dodatnią betę wiec i tobie tego życzę Z całego serca .Hej dziewczyny... Jestem tu nowa i potrzebuje z kimś porozmawiać bo zwariuję
Obawiam się bo boli mnie podbrzusze nie wiem czy to ze stresu czy nie @ jak jakaś wariatka biegam co chwilę do łazienki i sprawdzam czy wszystko ok... Czy te bóle są normalne ?
Trzymam kciuki za betęHej kochana . Ja tez jutro ide na bete 11 dpt trzydniowego zarodka. Kochana juz teraz nic nie zrobimy, musimy cierpliwie czekac na jutrzejsze wyniki... Tez bardzo przezywac i co chwile zmiana nastroju, raz mysle ze sie uda, za chwile ze na pewno nie... Tak juz jest - to dlatego ze tak bardzo pragniemy tego szczescia... Opowiedz cos o sobie, jestes po crio ? Ilu dniowy zarodek/zarodki ?
nadziejaprzedewszystkim
Fanka BB :)
Hej, a Ty leczylas sie moze u Jerzaka ? On jest z invicta tak ? Moj ginekolog mi go polecal..zebym poszla do niego na konsultacje chociaz.
Ja leczyłam się u dr. Jeżaka z Invicty. Pobierał komórki, ale na transfer miał akurat urlop.. zaczynam 17 tydzień, więc chyba jest ok
Margit2018
Witaj, niestety objawy po transferze nie są jednoznaczne i trudno wyczuc. Jednych boli innych nie boli. Z całych sił trzymamy kciuki, daj nam znać jutro. Oj wiem jak ci jest ciężko, ale trzeba wierzyć.Hej dziewczyny... Jestem tu nowa i potrzebuje z kimś porozmawiać bo zwariuję
Dziekuje kochana . Mam nadzieje ze bede miala Wam do przekazania rownie dobre wiadomosci jak TyTrzymam kciuki za betę
Margit2018
Anuska kciuki zaciśnięte.Trzymaj się.Dziekuje kochana . Mam nadzieje ze bede miala Wam do przekazania rownie dobre wiadomosci jak Ty
Dzieki za info [emoji5] planuje wybrac sie do niego na konsultacje jesli nie uda mi sie przy tej procedurze. Polecil mi go moj ginekolog do ktorego mam duze zaufanie.Ja leczyłam się u dr. Jeżaka z Invicty. Pobierał komórki, ale na transfer miał akurat urlop.. zaczynam 17 tydzień, więc chyba jest ok
Dzieki kochana <3Anuska kciuki zaciśnięte.Trzymaj się.
reklama
Podziel się: