Aaaa zapomnialam !Ty no ale ja nie pisalam w jakiej klinice Moze misis o innej a ja o innej
reklama
misis188
Fanka BB :)
Przeciez nikt nie wie gdzie byłaśTy no ale ja nie pisalam w jakiej klinice Moze misis o innej a ja o innej
Polecam sie.No blondi
Kurczaczu jesteś niezastąpiona
O jeny dziewczyny wykonczycie mnie dzis ze smiechuPrzeciez nikt nie wie gdzie byłaś
Wiesz jest plan to jest motywacja no no rob forme i figure zeby potem tycKochana ja bralam mrozaki po 2, a ze za pierwszym razem nie zgodzili sie na 2 to na koniec zostal jedynaczek, ktoremu sie nie spodobalo. Mialam 4 transfery. Do gry to pewnie dopiero za 2 miesiace wroce, poki co jeszcze zostaje rower
Hej.tzn u Pani dr Małgorzaty Jerzak . Ona przyjmuje Mediva i EvaClinik. Pomogła 3 moim koleżankom zajsc w ciąże i donosić . Mi natomiast nie pomogła ale ma bardzo dobre opinieHej, a Ty leczylas sie moze u Jerzaka ? On jest z invicta tak ? Moj ginekolog mi go polecal..zebym poszla do niego na konsultacje chociaz.
Gratulacje jakie miałaś zarodeczki bo już nie chce mi się szukać ☺dziewczyny beta z dzis to 84,5 10 dpt
Ale sie cieszedziewczyny beta z dzis to 84,5 10 dpt
Jakiej klasy to ci nie powiem bo nigdy mi tego nie mowili była to 6 dniowy blastka + wzięłam nacięcie otoczki ..Gratulacje jakie miałaś zarodeczki bo już nie chce mi się szukać ☺
reklama
Dziękuję kochanaAle sie ciesze
Ja boje się jeszcze cieszyc na 100%
Podziel się: