To są badania na mutacje . Które są odpowiedzialne za zajscie w ciąże i jej donoszenie . Ja mialam uklad nieprawidłowy MTHFR C677T ( za wysoka homocysteina ktora prowadzi do poronien ,brak przyswajania kwasu foliowego ,coś z krzepliwoscia i dlatego tez biorę acard 75 codziennie i duża dawkę kwasu foliowego , 3xwit b6 i 1xwit b12. ) oraz PAI 1. Pan Google Ci wszystko dokladniej wyjaśni
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Serio? to musiały być dzisiaj zepsute doktorek wchodził akurat równo ze mna więc mi otworzył.To sie ciesze mam nadzieje ze bedziesz zadowolona a,drzwi to tam sie same otwieraja wiec nie cygan
Hej, a Ty leczylas sie moze u Jerzaka ? On jest z invicta tak ? Moj ginekolog mi go polecal..zebym poszla do niego na konsultacje chociaz.Test dna które zlecal mi.prof M. Jerzak z Wawy ona też jest gin immun.tj. Czynnik V Leiden , czynnik V R2 , protrombina czynnik II, MTHFR C677T , MTHFR A1298C , PAI 1 .
adansonia
Fanka BB :)
Asiulek gdzie się przeniosłas?Serio? to musiały być dzisiaj zepsute doktorek wchodził akurat równo ze mna więc mi otworzył.
Wspaniale!!! Gratulujedziewczyny beta z dzis to 84,5 10 dpt
reklama
dziekuje ja do puki nie zobacze serca to nie uwierzeWspaniale!!! Gratuluje
Podziel się: