reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny... Jestem tu nowa i potrzebuje z kimś porozmawiać bo zwariuję
Jutro jestem 11 dpt i jadę na bete i chyba zaraz dostanę zawału.
Obawiam się bo boli mnie podbrzusze nie wiem czy to ze stresu czy nie @ jak jakaś wariatka biegam co chwilę do łazienki i sprawdzam czy wszystko ok... Czy te bóle są normalne ?

Ale mam dzien dziewczyny... rano skarbówka bo dwa PITy zdalam i musialam sie tlumaczyc .... potem wizyta kontrolna po amniopunkcji!- jest ok ! zyje i w dodatku chlopak :D a jak wracalam to mi sprzeglo wysiadlo i do tego hamulce.... dojechalam do mista swojego.... a potem szwagier mi go a zyletki zaprowadzi.... Nie oplaca sie matiza robic juz.... co za dzien....
Gratuluje synka :*

Tak,5 maja mam następną wizytę i jeśli wymazy wyjdą ok,to startujemy jeszcze w maju. :cool2::cool2::cool2: Pani Doktor zrobiła na nas super wrażenie. Taka zrównoważona,spokojna i z ogromną wiedzą. Akurat jak wchodziliśmy to przechodziła jakaś grupa przedszkolna i mój mąż się śmiał,że mają super skuteczność i od razu takie odchowane te dzieci oddają:rofl:
Ciesze sie ze maz sie przekonał:) tylko minus jest taki ze ona nie codziennie przyjmuje w Katowicach. W pozostale dni bedzie w Bielsku przyjmować pewno wiec moglibyscie do Bielska dojeżdżać jak zalezy wam zeby zawsze na podgladzie byc u niej. Jak masz kartoteke w Katowicach a umowisz sie do bielska to tylko im przypomnij i pani dr wezmie kartoteke Wasza

Obawiam się bo boli mnie podbrzusze nie wiem czy to ze stresu czy nie @ jak jakaś wariatka biegam co chwilę do łazienki i sprawdzam czy wszystko ok... Czy te bóle są normalne ?
Tak:)

Hej. Każdy organizm jest inny więc ciężko ocenić z jakiego powodu te bóle. Ja uważam że jeśli są jakiekolwiek odczucia czy boli czy ciągnie w podbrzuszu to dobry znak czyli coś się tam dzieje . Ja natomiast miałam na początku po transferze kilka dni ból lekki a potem wszystko ucichlo . No i beta zerowa . Więc bądź dobrej myśli jakie zarodki miałaś transefowane ? powodzenia

reklama
Do góry