reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jeszcze nie podziekuje bo wyniki amnio za dwa tygodnie dopiero. A dzis mnie lekarz opierniczyl ze same negatywne emocje ode mnie wychodza :D
Dobrze zrobił !! Nie masz się martwić bo będzie dobrze . Ciesz się ciąża ... pamiętaj co ma być to będzie a z każdymi przeciwnościami można sobie poradzić

reklama
Miałam wcześniejsze już badania takie które są potrzebne do in vitro. Badania tarczycy Tsh Ft3 Ft4 ,Anty Tg ,Anty Tpo,Wit D 3, Prolaktyna , wirusowe ,cytologia . Wszystkie wyniki męża tu dokładnie o jakość nasienia . Kariotypy , test Dna , Amh. Najbardziej uwagę zwrócił na testy Dna i wyniki męża oraz tarczycowe . Żadnych immunologicznych nie miałam wcześniej.

Jakie testy DNA robiłaś? Czego to badanie dotyczy? Pytam , bo ja jadę za kilka dni, mam pozostałe wyniki oprócz tych testów DNA...

Jakie testy DNA robiłaś? Czego to badanie dotyczy? Pytam , bo ja jadę za kilka dni, mam pozostałe wyniki oprócz tych testów DNA...
Test dna które zlecal mi.prof M. Jerzak z Wawy ona też jest gin immun.tj. Czynnik V Leiden , czynnik V R2 , protrombina czynnik II, MTHFR C677T , MTHFR A1298C , PAI 1 .

reklama
Do góry