Po 18 mam mieć wynik niestety u mnie nie ma po 2 godzinach@jasani za wizyte ! Cudownycj widoków ❤
@ona232 za przyrost ! Bierz na cito , czekamy! ❤
@Kamillos za malucha! Uslyszysz najpiękniejszy dźwięk świata ! ❤
@Vorreiavereunbimbo @dżoasia dziewczyny za wizyty! Mamy nadzieję , że zrobia na Was dobre wrażenie i beda to te kliniki które spełnią Wasze marzenia :* ❤❤
MIŁEGO DNIA KOCHANE ! :*
reklama
Ja też jestem napuchnięte a jestem 10 dpt może to leki ..tak sobie tłumaczę wszystkie spodnie mnie Cisna .. masakra jakaś .. a to dopiero początekKochana ja jestem dzisiaj 19 dpt 5 dniowe blastki i tak samo wygląda m
Ja dużo lodow jem :/ mam chcice non stop na waniliowe z grycana na żadne inneJa też jestem napuchnięte a jestem 10 dpt może to leki ..tak sobie tłumaczę wszystkie spodnie mnie Cisna .. masakra jakaś .. a to dopiero początek
Hahaha mnie też na lody. I spodnie bierze ... Ale to za wcześnie na typowe zachcianki ciążowe .to raczej leki to powodująJa dużo lodow jem :/ mam chcice non stop na waniliowe z grycana na żadne inne
A lekarz we wtorek powiedział przy mężu wprost że mam ograniczyć bo za dużo cukruHahaha mnie też na lody. I spodnie bierze ... Ale to za wcześnie na typowe zachcianki ciążowe .to raczej leki to powodują
misis188
Fanka BB :)
Dobrze kochana a jsk wrazenia?? Jak pan dr? Oczywiście nie zdradzaj w jakiej klinice bylasJuz. Mam przyjechac po szczepieniach z reszta zalecen pasnika. Dodatkowo dr mowil o duzej dawce heparyny, 2 amp dziennie. Bedzie krotki protokol.
Malinka1989
Zaangażowana w BB
Czyli nie jestem sama?Kochana ja jestem dzisiaj 19 dpt 5 dniowe blastki i tak samo wygląda m
TakCzyli nie jestem sama?
reklama
Never give up
Fanka BB :)
Ale dzień!!! Gratuluję chłopcaAle mam dzien dziewczyny... rano skarbówka bo dwa PITy zdalam i musialam sie tlumaczyc .... potem wizyta kontrolna po amniopunkcji!- jest ok ! zyje i w dodatku chlopak a jak wracalam to mi sprzeglo wysiadlo i do tego hamulce.... dojechalam do mista swojego.... a potem szwagier mi go a zyletki zaprowadzi.... Nie oplaca sie matiza robic juz.... co za dzien....
Podziel się: