KaIno
Fanka BB :)
GratulacjeMoze Bartek Patryk ehhh miala byc Patrycja Taki los....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeMoze Bartek Patryk ehhh miala byc Patrycja Taki los....
Dżoasia jak to nic nie pomogło? A myślisz że skąd masz takie zacięcie i siłe żeby przez to wszystko przejść? Asia uda się, spokojnie.Kuzwa jakby to tak dzialalo... u mnie w rodzinie i u znajomych lacznie 4 dzieci z tego samego roku, swiata poza ciotka nie widza jak sie spotykamy (dobrze, ze kazde w innym domu, bo by bitka chyba byla), nosilam, karmilam, przebieralam dupska i nic to wachanie nie pomoglo
No synus. nawet zdjecie ptaszka mi zrobil... A juz przyzwyczailam meza do mysli o corce... a on na to tak: no nic to bede zakladal ta korone i pil herbatki z misiami i lalkami a ja mu dzis tak ze nie bedzie korony szykuj pilke i wedkiDobrze ze przypomniałaś , tez muszę lecieć z pitem.ciesze się ze jest Ok!!w dodatku chłopak” znaczy ze synuś będzie??
Jeszcze nie podziekuje bo wyniki amnio za dwa tygodnie dopiero. A dzis mnie lekarz opierniczyl ze same negatywne emocje ode mnie wychodzaGratulacje
Wiesz co ja odnioslam wrazenie ze od poczatku mialam najwiekszy brzuch. to efekt lekow i na poczatku ciazy organizm duzo wody zatrzymuje i wystepuje produkcja krwi. Nie martw sie tym. chyba ze boli Cie i to np. hiperka. Miałaś punkcje teraz?Hej Dzisiaj jest 26 dpt, a ja mam brzuch jak w 5-tym m-cu, czuje się jak balon. Nie wiem co robić może powinnam napisać do lekarza. Co myślicie?
Punkcję miałam 19.03. ogólnie nie boli mnie nic. czasem troche brzuch lekko poboli tylko czuje się taka pełna i ciężkaWiesz co ja odnioslam wrazenie ze od poczatku mialam najwiekszy brzuch. to efekt lekow i na poczatku ciazy organizm duzo wody zatrzymuje i wystepuje produkcja krwi. Nie martw sie tym. chyba ze boli Cie i to np. hiperka. Miałaś punkcje teraz?
Kochana ja jestem dzisiaj 19 dpt 5 dniowe blastki i tak samo wygląda mHej Dzisiaj jest 26 dpt, a ja mam brzuch jak w 5-tym m-cu, czuje się jak balon. Nie wiem co robić może powinnam napisać do lekarza. Co myślicie?