KaIno
Fanka BB :)
Może właśnie jest tak ze jeśli jakaś matka niw irytuje swoim zachowaniem to później do jej dzieci nie ma się urazu . Mojej przyjaciółki córka 4 latka uwielbia mnie ja zreszta ja tez , zawsze się razem bawimy ... dyskutujemy bo straszna z niej siadarka czeszemy sobie włosy itd alw jej mama jest normalna kobieta która zrezta tez miała problemy z zajściem ... usunięty jajnik a drugi poskrobany . Z kolei moja bratowa z oburzonym tonem oznajmiła ze mój brat ja „tak urządził „ co znaczy ze wcale nie była zadowolona z ciąży , koleżanka ubolewająca ze „ wtopiła” ho przecież najpierw chciała ślub a gdzie tu dziecko wszystkie plany jej psuje,kuzyn który robi dziecko swojej 19 letniej ( dziecinnej jesCze ) dziewczynie żeby się nie nudziła się w domu pod jego nie obecność . Nosz qr...a jak tu nie patrzeć zle jak dookoła tyle niesprawiedliwośćiMam tak samo. Jak Sasiadka mnie prosi o zajęcie się młodymi bo zebranie czy coś to mówię ze jasne ze mam czas a potem szybciutko przekładam klienta na inny termin bo dla mnie popołudnie z dziećmi to rarytas :
No ale nie mam i nie miałam żadnych irytujących ciężarówek wśród najbliższych. Znaczy takich co marudzą ze nie ten miesiąc jak u Kurci. I w ogóle chyba mało mam styczności z nietaktownymi ludźmi, chyba poukrywałem wszystkie takie kontakty dawno temu wiec mi łatwiej.