reklama
Wcześniej pisałam, że najbardziej żałuję tego, że powiedziałam mojej siostrze i to wcale nie chodzi o to, że ona jest zacofana i nie ma pojęcia czym in vitro jest - jeśli tak by było to chyba nie miałabym do niej takiego żalu, jej chodziło o pieniądze!!! Powiedziała do mnie "skończy Ci się" jak zapytałam o co chodzi to powiedziała, "no już nie będziesz miała drugiej wypłaty" tak się na nią wściekłam, że spytałam czy ona wolałaby mieć pieniądze, a nie mieć dzieci (mają 2 córeczki) to odpowiedziała "TAK"!! - całe szczęście, że ta rozmowa była przez telefon bo nie wiem czy bym jej czegoś nie zrobiła, a pieniądze rzeczywiście mi się urwały bo kilka dni po tej rozmowie dostałam wypowiedzenie z pracy - to chyba jakieś czary
Aduś16
Fanka BB :)
Elcia to podchodzimy w tej samej klinice :-) jaka doktór cie prowadzi? moze mijalysmy sie gdzies na korytarzu druga werka powinna juz cos wykazac ale to nie zawzsze jest pewne na 100% bo maluch moze troszke pozniej sie zaimplantowac wiec ta trzecia jest decydujaca.. pisalas cos o wczesniejszym podejsciu, tez w invikcie? podchodzisz w programie ?
Roxii , ja mieszkam w oławie , jak przyjedziesz w rodzinne strony to się odezwij , wypijemy jakiś soczek Pochodzę ze świętokrzyskiego , ale w oławie mieszkam chyba juz ok 5 lat (osiedle Sobieskiego) Trzymam za Ciebie kciuki
Ja też jestem z Sobieskiego:-) będzieły miały blisko do siebie w razie co ;-) Jasne, ze się odezwę jak tylko będę w Pl, ale nie wiem kiedy to bedzie, byc moze dopiero w następnym roku Ale może uda się wykombinowac cos wcześniej, zobaczymy... Trzeba bedzie jeszcze lilonkę zwerbować i skoczyc na jakiś soczek Dzięki za kciuki, ja za Ciebie i Twoją kruszynke również mocno trzymam.
Ja u pani joanny szczeptańskiej tak ja wiem ale jakas nadzieja juz bedzie ja podchodziłam w czerwcu ale nie jestem w programie bo do skutku juz było za późno a ten nowy alis kluzif to mnie nie przekonał jakos bo to taka sama kasa
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Dziewczęta, dziękuję Wam za dzisiejszy dzień. Naśmiałam się i odstresowałam przy okazji. Śmiech to rewelacyjna terapia.
Ja poproszę taką atmosferę w okolicach 21-24 października. Żebym się nie denerwowała przed punkcją i transferem.
Ja poproszę taką atmosferę w okolicach 21-24 października. Żebym się nie denerwowała przed punkcją i transferem.
Last time- ja też Cię serdecznie pozdrawiamjak się czujesz?
Zosiu- powodzenia jutro na USG, wszystko będzie dobrze, pamiętaj że św. Tadeusz Juda nam nami czuwa!
Elcia83- trzymam mocno kciuki za pozytywną betę,ja też miałam podane 2 blastusie BB w 5 dobie i oba się przyjęły
Magdusia- jak się czujesz?Czy już urodziłaś?
Zosiu- powodzenia jutro na USG, wszystko będzie dobrze, pamiętaj że św. Tadeusz Juda nam nami czuwa!
Elcia83- trzymam mocno kciuki za pozytywną betę,ja też miałam podane 2 blastusie BB w 5 dobie i oba się przyjęły
Magdusia- jak się czujesz?Czy już urodziłaś?
reklama
Witam dziewczyny,
Zosia oczywiście że trzymamy kciuki i napewno wszystko bedzie ok.
Za pozostałe dziewczyny też wielkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Miłego i owocującego w same pozytywne wiadomości dnia:-).
Zosia oczywiście że trzymamy kciuki i napewno wszystko bedzie ok.
Za pozostałe dziewczyny też wielkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Miłego i owocującego w same pozytywne wiadomości dnia:-).
Podziel się: