reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja potchodze w gd. Invicta no i w 5 dobie mi podali a po aku super pierawsze dziwne uczucie taka obawa przed ukciem ale ok. W pn. Pierwsza weryfikacja i w czwartek druga i po tej juz bedzie jakis znak

Wcześniej pisałam, że najbardziej żałuję tego, że powiedziałam mojej siostrze i to wcale nie chodzi o to, że ona jest zacofana i nie ma pojęcia czym in vitro jest - jeśli tak by było to chyba nie miałabym do niej takiego żalu, jej chodziło o pieniądze!!! Powiedziała do mnie "skończy Ci się" jak zapytałam o co chodzi to powiedziała, "no już nie będziesz miała drugiej wypłaty":szok: tak się na nią wściekłam, że spytałam czy ona wolałaby mieć pieniądze, a nie mieć dzieci (mają 2 córeczki) to odpowiedziała "TAK"!! - całe szczęście, że ta rozmowa była przez telefon bo nie wiem czy bym jej czegoś nie zrobiła, a pieniądze rzeczywiście mi się urwały bo kilka dni po tej rozmowie dostałam wypowiedzenie z pracy - to chyba jakieś czary :confused:

Elcia to podchodzimy w tej samej klinice :-) jaka doktór cie prowadzi? moze mijalysmy sie gdzies na korytarzu :cool2:druga werka powinna juz cos wykazac ale to nie zawzsze jest pewne na 100% bo maluch moze troszke pozniej sie zaimplantowac wiec ta trzecia jest decydujaca.. pisalas cos o wczesniejszym podejsciu, tez w invikcie? podchodzisz w programie ?

Roxii , ja mieszkam w oławie , jak przyjedziesz w rodzinne strony to się odezwij , wypijemy jakiś soczek:) Pochodzę ze świętokrzyskiego , ale w oławie mieszkam chyba juz ok 5 lat (osiedle Sobieskiego) Trzymam za Ciebie kciuki

Ja też jestem z Sobieskiego:-) będzieły miały blisko do siebie w razie co ;-) Jasne, ze się odezwę jak tylko będę w Pl, ale nie wiem kiedy to bedzie, byc moze dopiero w następnym roku:sorry: Ale może uda się wykombinowac cos wcześniej, zobaczymy... Trzeba bedzie jeszcze lilonkę zwerbować i skoczyc na jakiś soczek:tak: Dzięki za kciuki, ja za Ciebie i Twoją kruszynke również mocno trzymam.

Ja u pani joanny szczeptańskiej tak ja wiem ale jakas nadzieja juz bedzie ja podchodziłam w czerwcu ale nie jestem w programie bo do skutku juz było za późno a ten nowy alis kluzif to mnie nie przekonał jakos bo to taka sama kasa

Dziewczęta, dziękuję Wam za dzisiejszy dzień. Naśmiałam się i odstresowałam przy okazji. Śmiech to rewelacyjna terapia.
Ja poproszę taką atmosferę w okolicach 21-24 października. Żebym się nie denerwowała przed punkcją i transferem. :-D

Last time- ja też Cię serdecznie pozdrawiam:tak:jak się czujesz?
Zosiu- powodzenia jutro na USG, wszystko będzie dobrze, pamiętaj że św. Tadeusz Juda nam nami czuwa!:tak:
Elcia83- trzymam mocno kciuki za pozytywną betę,ja też miałam podane 2 blastusie BB w 5 dobie i oba się przyjęły:tak:
Magdusia- jak się czujesz?Czy już urodziłaś?

reklama
Witam dziewczyny,
Zosia
oczywiście że trzymamy kciuki i napewno wszystko bedzie ok:tak:.
Za pozostałe dziewczyny też wielkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Miłego i owocującego w same pozytywne wiadomości dnia:-).

Do góry