reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Zosia, ja tez zaciskam kciuki i wysyłam Ci pozytywną energię. Nic się nie bój, bo wszystko będzie, tak jak chcesz, czyli będzie dobrze
Hej dziewczyny jestem zapłodniły sie 3 komórki także 1 na zimowisko poszła , podane to 2x4bb lekarz mówi .ze super lepiej niż poprzednio sie rozwijałay i bardzo lanie wygladaja także mam prowadzić emerytalny tryb życia! Bede chodzić do pracy mam prace super bez stresu i siedze także bez obaw!w domu bym zwariowała
lawendowy_sen
Elcia, dbaj o siebie, jak na emeryta przystało Kciuki trzymam dalej.
Aduś16
dziewczyny ale mnie rozbawilyscie Onlyone, ciaża to ci sluzy ja jeszcze nie moge przestac sie smiac niuska z tym hitlerem dobre niestety tesciowych sei nie wybiera bo trezbabylo by pierw z nimi sie spotykac zeby wiedziec w co sie pakujemy..
Temat dobry, ale ja calkiem popieram twierdzenie zeby wogóle nie zaprzatac sobie glowy otoczeniem i nie mowic bo po co.. dla dobra dziecka glownie.. 'tępaki' nie zrozumieją wogóle o czym mowa i nie ptrzebnie nam nerwy puszcza. Kiedys to tępactwo się skonczy i jak bedzie wsrod nas wiecej cywilizowanych ludzi to nic w tym dziwnego nie bedzie. Dobrze któras powiedziala ze jest dumna ze moze skorzystac z invitro..jestesmy szczegolnymi i wyjatkowo silnymi osobami ktore wybral los aby szczescie macierzynstwa docenilo po dlugiej drodze walki i to bedzie bardzo wyjatkowa milosc matczyna (bardziej szczegolna niz ta naturalna). Skoro los nas wybral to nie po to zeby nie bylo happy end'u
lawendowy - piekne zdjecie i piekne (jak zwykle u Ciebie) slowa )) mega motywuja, ja znow sie poplakalam ... a po jutrze jade po moje dzieciaki mam ogromna nadzieje ze przetrwaja choc dwa silne maluchy
Fajnie ze jestescie kochane;-)
Temat dobry, ale ja calkiem popieram twierdzenie zeby wogóle nie zaprzatac sobie glowy otoczeniem i nie mowic bo po co.. dla dobra dziecka glownie.. 'tępaki' nie zrozumieją wogóle o czym mowa i nie ptrzebnie nam nerwy puszcza. Kiedys to tępactwo się skonczy i jak bedzie wsrod nas wiecej cywilizowanych ludzi to nic w tym dziwnego nie bedzie. Dobrze któras powiedziala ze jest dumna ze moze skorzystac z invitro..jestesmy szczegolnymi i wyjatkowo silnymi osobami ktore wybral los aby szczescie macierzynstwa docenilo po dlugiej drodze walki i to bedzie bardzo wyjatkowa milosc matczyna (bardziej szczegolna niz ta naturalna). Skoro los nas wybral to nie po to zeby nie bylo happy end'u
lawendowy - piekne zdjecie i piekne (jak zwykle u Ciebie) slowa )) mega motywuja, ja znow sie poplakalam ... a po jutrze jade po moje dzieciaki mam ogromna nadzieje ze przetrwaja choc dwa silne maluchy
Fajnie ze jestescie kochane;-)
Aduś16
elcia - super gratuluje )) a gdzie podchodzisz do invitro, mialas krotki protokół? moje zarodki mialy 4b w drugiej dobie, tj. wczoraj, i tez emriolog mowila ze to dobra jakosc. w ktorej dobie maials podane, w 3-ciej? i mow jak ta aku, ja po jutrze na aku przed i po.. nigdy nie bylam wiec bardzo mnie to ciekawi bo ogolnie boje sie igiel
reklama
niuska1985
Zaciekawiona BB
Zosia kciuki zacisniete:-)wszystkie doskonale rozumiemy Twoje obawy. Napisz koniecznie po wizycie co i jak:-)
Onlyone moja tesciowa do dziecka z pewnoscia nie bedzie lgnela, bo jeszcze przed slubem powiedziala,ze ona naszych dzieci bawic nie bedzie i wypierd... od niej, a po drugie jak tylko sie uda to kierunek norwegia tam mam swiety spokoj, bo ona do nas nie przyleci do momentu dopoki my jej biletu nie zesponsorujemy. Wiec nigdy nie przyleci
Onlyone moja tesciowa do dziecka z pewnoscia nie bedzie lgnela, bo jeszcze przed slubem powiedziala,ze ona naszych dzieci bawic nie bedzie i wypierd... od niej, a po drugie jak tylko sie uda to kierunek norwegia tam mam swiety spokoj, bo ona do nas nie przyleci do momentu dopoki my jej biletu nie zesponsorujemy. Wiec nigdy nie przyleci
Podziel się: