reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja miałam CC ale sama chciałam właśnie bałam się tego nie dotlenienia bo później dziecko może mieć problem ze wszystkim .. podziwiam cię że się zgodzilas na naturalsa skoro miałaś tak ciężko ..

Ja nie mialam w zasadzie wyboru. Poród się zaczął normalnie ale, że nie miałam wymaganych 4 cm rozwarcia na przeniesienie na porodowke to meczylam się wiele godzin na OCPie, dopiero nad ranem mnie przeniosly na porodowke, już mi przeszła przez myśl cesarka, bo kilka miesiecy wczesniej rodziła znajomą i też dziecko z zamartwicy i nie slyszy teraz, pytam położnej A ona, że cc wykonują, jeśli nie ma wczesniejszych wskazań dopiero po 12 godzinach od przyjecia na porodowke bo takie mają procedury. A zapisy dziecka na ktg są dobre wiec czekamy

reklama
Powodzenia kochane trzymam kciuki. Dziewczyny jak to jest z tym spaniem w ciąży. Ja nie mogę zasnąć na lewym boku a piszą żeby tylko na lewym spać. Dobrze ze mam jeszcze urlop to popołudniu odsypiam.
Ja uwielbiam spać na prawym ale zauważyłam że jak śpię na lewem jakoś bardziej się wysypiam ale często budzę się w nocy

Ja nie mialam w zasadzie wyboru. Poród się zaczął normalnie ale, że nie miałam wymaganych 4 cm rozwarcia na przeniesienie na porodowke to meczylam się wiele godzin na OCPie, dopiero nad ranem mnie przeniosly na porodowke, już mi przeszła przez myśl cesarka, bo kilka miesiecy wczesniej rodziła znajomą i też dziecko z zamartwicy i nie slyszy teraz, pytam położnej A ona, że cc wykonują, jeśli nie ma wczesniejszych wskazań dopiero po 12 godzinach od przyjecia na porodowke bo takie mają procedury. A zapisy dziecka na ktg są dobre wiec czekamy
Trzymam kciuki aby było ok ;)

Ja uwielbiam spać na prawym ale zauważyłam że jak śpię na lewem jakoś bardziej się wysypiam ale często budzę się w nocy
W ciąży powinno się spac tylko i wyłącznie na lewym boku bo na prawy jak leżysz dziekcu dostaje się mniej tlenu pocztą na necie wtedy się zatykają jakieś kanaliki ..jak się śpi na lewym dziecko jest w 100% dotlenione

Gratuluję kochana u nas też mówila że 80% dziewczynka a mój m sie łudzi że może jeszcze siusiak będzie. Hihi
Bo może jeszcze być siusiak .. dziewczybki nigdy 100% nie stwierdza bo zawsze może się coś podwinąć ;) moja sąsiadka do dnia porodu wiedziała ze będzie maila córeczkę wszystko pokupilas róż i fiolet a tu zonk urodziła chłopaka hehe ;)

Powodzenia kochane trzymam kciuki. Dziewczyny jak to jest z tym spaniem w ciąży. Ja nie mogę zasnąć na lewym boku a piszą żeby tylko na lewym spać. Dobrze ze mam jeszcze urlop to popołudniu odsypiam.

Mi na każdym niewygodnie. Zmieniam pozycję z 20 razy w ciągu nocy za każdym razem się budząc. Dlatego mogłabym spać nawet na głowie żeby tylko spać.

Tego ni wiedziala:/
Ja też nie miałam pojęcia ale któraś mamuśka z forum wpadła na to przypadkiem .to miałam fobie taka jak kładłam się na prawy to z automatu leciałam na lewy .. na wznak mnie dusilo więc całą ciążę leżałam na lewym hehe ... Nawet brzuch miałam przekręcony bardziej na lewo ;) pytałam te zostały to lekarza i powiedział że niby tak jest oczywiście nie to że na prawym nie jest wogole dotlenione ale coś się zatyka i mniej wiec miałam manie prześladowczą ;)

reklama
Do góry