No ile ja bym dała żebym miała chociaż nawet 20 km hehe i jak po wizycie ? Ja dostałam tylko wytyczne co mam brać a USG dopiero za tydzieńPowodzenia! :-) Też mam dzisiaj wizytę o 9, ale do kliniki tylko 5KM, dopadły mnie nerwy i stres, przez co od 4:30 oczy jak pięć złoty
reklama
A jakie leki bierzesz ?Byłam tyle km po to tylko żeby się dowiedzieć że mam brać te leki co biorę USG dopiero za tydzień
Tez masz przeciwzakrzepowe .. ja te je mamLuteina kwas foliowy estrofem mam odstawić encorton brać duphaston i zastrzyki przeciwzakrzepowe
Justin87
Fanka BB :)
Dokładnie. Moja córka jest niepełnosprawna z powodu komplikacji przy porodzie, doszło do dystocji barkowej, czyli zaklinowania barków po urodzeniu główki, oczywiście również niedotleniona. Coś strasznego to było.Tak jak mówi koleżanka ja też mam brata po niedotlenieniu i jest niepełnosprawny bo ciężkiej walce chodzi o kulach więc ja się strasznie tego bałam dlatego za wszelką cenę chciałam CC niektórzy nawet sobie sprawy nie zdawała z konsekwencji jakie mogą mieć porody naturalne .. byle nie mieć blizny ..
nadziejaprzedewszystkim
Dziewczyny, nie było mnie na forum raptem od 8 kwietnia i już wiem, że nie dam rady nadrobić ponad 200 stron... dałoby radę zrobić jakiś telegraficzny skrót?
Koniczyna82
Ja mam kuzynke z czterokonczynowym porazeniem mózgiwym po niedotlenieniu. 30 lat i pampers :/Tak jak mówi koleżanka ja też mam brata po niedotlenieniu i jest niepełnosprawny bo ciężkiej walce chodzi o kulach więc ja się strasznie tego bałam dlatego za wszelką cenę chciałam CC niektórzy nawet sobie sprawy nie zdawała z konsekwencji jakie mogą mieć porody naturalne .. byle nie mieć blizny ..
Jak sie uda chce rodzic naturalnie ale koniecznie u lekarza co wiem na pewno ze jak bedzie sie porod opoznial i jakiekolwiek zagrozenie od razu robi cesarke
współczuje kochanaDokładnie. Moja córka jest niepełnosprawna z powodu komplikacji przy porodzie, doszło do dystocji barkowej, czyli zaklinowania barków po urodzeniu główki, oczywiście również niedotleniona. Coś strasznego to było.
RedHotChiliPepper28
Czyli nie tylko ja tak mamGratuluję kochana u nas też mówila że 80% dziewczynka a mój m sie łudzi że może jeszcze siusiak będzie. Hihi
Pytałaś o spanie na lewym boku, pytałam o to trzy tygodnie temu, bo też śpię tylko na prawym lub na plecach z rękami w górze i Pani Doktor powiedziała, żeby się nie denerwować, bo na etapie w którym jesteśmy to jeszcze nie jest problem :-)
reklama
Never give up
Jak po wizycie? Jaki plan działania?Ja mam kuzynke z czterokonczynowym porazeniem mózgiwym po niedotlenieniu. 30 lat i pampers :/
Jak sie uda chce rodzic naturalnie ale koniecznie u lekarza co wiem na pewno ze jak bedzie sie porod opoznial i jakiekolwiek zagrozenie od razu robi cesarke
Podziel się: