reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak jak mówi koleżanka ja też mam brata po niedotlenieniu i jest niepełnosprawny bo ciężkiej walce chodzi o kulach więc ja się strasznie tego bałam dlatego za wszelką cenę chciałam CC niektórzy nawet sobie sprawy nie zdawała z konsekwencji jakie mogą mieć porody naturalne .. byle nie mieć blizny ..
Dokładnie. Moja córka jest niepełnosprawna z powodu komplikacji przy porodzie, doszło do dystocji barkowej, czyli zaklinowania barków po urodzeniu główki, oczywiście również niedotleniona. Coś strasznego to było. :(

Tak jak mówi koleżanka ja też mam brata po niedotlenieniu i jest niepełnosprawny bo ciężkiej walce chodzi o kulach więc ja się strasznie tego bałam dlatego za wszelką cenę chciałam CC niektórzy nawet sobie sprawy nie zdawała z konsekwencji jakie mogą mieć porody naturalne .. byle nie mieć blizny ..
Ja mam kuzynke z czterokonczynowym porazeniem mózgiwym po niedotlenieniu. 30 lat i pampers :/
Jak sie uda chce rodzic naturalnie ale koniecznie u lekarza co wiem na pewno ze jak bedzie sie porod opoznial i jakiekolwiek zagrozenie od razu robi cesarke

Gratuluję kochana u nas też mówila że 80% dziewczynka a mój m sie łudzi że może jeszcze siusiak będzie. Hihi
Czyli nie tylko ja tak mam :-D

Pytałaś o spanie na lewym boku, pytałam o to trzy tygodnie temu, bo też śpię tylko na prawym lub na plecach z rękami w górze :p i Pani Doktor powiedziała, żeby się nie denerwować, bo na etapie w którym jesteśmy to jeszcze nie jest problem :-)

reklama
Do góry