reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak jak mówi koleżanka ja też mam brata po niedotlenieniu i jest niepełnosprawny bo ciężkiej walce chodzi o kulach więc ja się strasznie tego bałam dlatego za wszelką cenę chciałam CC niektórzy nawet sobie sprawy nie zdawała z konsekwencji jakie mogą mieć porody naturalne .. byle nie mieć blizny ..
Dokładnie. Moja córka jest niepełnosprawna z powodu komplikacji przy porodzie, doszło do dystocji barkowej, czyli zaklinowania barków po urodzeniu główki, oczywiście również niedotleniona. Coś strasznego to było. :(

Tak jak mówi koleżanka ja też mam brata po niedotlenieniu i jest niepełnosprawny bo ciężkiej walce chodzi o kulach więc ja się strasznie tego bałam dlatego za wszelką cenę chciałam CC niektórzy nawet sobie sprawy nie zdawała z konsekwencji jakie mogą mieć porody naturalne .. byle nie mieć blizny ..
Ja mam kuzynke z czterokonczynowym porazeniem mózgiwym po niedotlenieniu. 30 lat i pampers :/
Jak sie uda chce rodzic naturalnie ale koniecznie u lekarza co wiem na pewno ze jak bedzie sie porod opoznial i jakiekolwiek zagrozenie od razu robi cesarke

Gratuluję kochana u nas też mówila że 80% dziewczynka a mój m sie łudzi że może jeszcze siusiak będzie. Hihi
Czyli nie tylko ja tak mam :-D

Pytałaś o spanie na lewym boku, pytałam o to trzy tygodnie temu, bo też śpię tylko na prawym lub na plecach z rękami w górze :p i Pani Doktor powiedziała, żeby się nie denerwować, bo na etapie w którym jesteśmy to jeszcze nie jest problem :-)

reklama
Do góry