To dobre wiesci ze sie wchlania jesscze troche i sladu nie bedzieNajlepsze jest to ze wczoraj bylam na wizycie sprawdzajacej po amniopunkcji. W glowce jest juz tylko jedna mala torbiel splotu , reszta dalej jest ale pojawil sie teraz poszerzony fald karkowy : 5,6 !!! gdyby nie amnio i wyniki lekarka by panikowala. teraz to tylko mozemy zwalac wine na tatusia ze moze ma grube karczycho. Ulga niesamowita . Nawet nie wyobrazacie sobie tego jaki kamien z serca spadl. Powodzenia @shaggy , trzymam kciuki zebys tez uslyszala same dobre wiadomosci po amnio.
reklama
@RedHotChiliPepper28 @limoncia1 za Wasze Maluszki pieknych widoków i samych dobrych wiadomości ❤❤
@shaggy za badanie ! Niech wszystko pojdzie po Twojej myśli! ❤
MIŁEGO DNIA KOCHANE ! :*
Dziewczyny powodzenia na wizytach
Shaggy szybkiego, bezbolesnego i bezkomplikacyjnego badana. za dobre wyniki.
Mój mały miał 4100 a pani doktor i położne uparcie twierdzily, że mam warunki, żeby to urodzić naturalnie bo miednica się ładnie rozeszla, tylko trzeba czekać na rozwarcie.miałam cc ale moja mała miała 3800. Cc na życzenie poniważ w rodzinie mieliśmy niepełnosprawnego chłopca po niedotlenieniu przy porodzie i taki strach przed porodem. Lekarze maja chyba przyzwolenie na cc po in vitro bo nie robili żadnych problemów.
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
My po wizycie :-) 194gramy, zdrowej, ślicznej DZIEWCZYNKI! :-)
Dziewczyno teraz juz nie ma opcji ze sie nie uda To znaki od losuCo dzis Koniczyna znalazla w drodze do kliniki?
Czekam na wizyte przed kolejnym crio, 4dc
I urodzilas?Mój mały miał 4100 a pani doktor i położne uparcie twierdzily, że mam warunki, żeby to urodzić naturalnie bo miednica się ładnie rozeszla, tylko trzeba czekać na rozwarcie.
Jejku kitki beda !! ❤❤❤❤❤ gratulujeMy po wizycie :-) 194gramy, zdrowej, ślicznej DZIEWCZYNKI! :-)
Dzoekuje i teraz czekamy za kpntrola w czwartek a potem wyniki. mowil 2 do 2.5 tygodnia. To bedzie dlugi czas....Dziewczyny powodzenia na wizytach
Shaggy szybkiego, bezbolesnego i bezkomplikacyjnego badana. za dobre wyniki.
ludek
Ekstra! Gratuluję [emoji4]Super! Gratuluje! [emoji7]
reklama
RedHotChiliPepper28
tatuś dalej się łudzi, że może urośnie siusiak, ale ja się bardzo cieszę mój mąż chyba nie zna pojęcia córeczka tatusia ale pozna hehJejku kitki beda !! ❤❤❤❤❤ gratuluje
Podziel się: