reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Najlepsze jest to ze wczoraj bylam na wizycie sprawdzajacej po amniopunkcji. W glowce jest juz tylko jedna mala torbiel splotu , reszta dalej jest ale pojawil sie teraz poszerzony fald karkowy : 5,6 !!! gdyby nie amnio i wyniki lekarka by panikowala. teraz to tylko mozemy zwalac wine na tatusia ze moze ma grube karczycho. Ulga niesamowita . Nawet nie wyobrazacie sobie tego jaki kamien z serca spadl. Powodzenia @shaggy , trzymam kciuki zebys tez uslyszala same dobre wiadomosci po amnio.
To dobre wiesci ze sie wchlania jesscze troche i sladu nie bedzie :)

reklama
miałam cc ale moja mała miała 3800. Cc na życzenie poniważ w rodzinie mieliśmy niepełnosprawnego chłopca po niedotlenieniu przy porodzie i taki strach przed porodem. Lekarze maja chyba przyzwolenie na cc po in vitro bo nie robili żadnych problemów.
Mój mały miał 4100 a pani doktor i położne uparcie twierdzily, że mam warunki, żeby to urodzić naturalnie bo miednica się ładnie rozeszla, tylko trzeba czekać na rozwarcie.

reklama
Do góry