reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Na prawdę piękne wiadomości tym bardziej jestem pozytywnie nastawiona na dobre wyniki z amnio. Ja amnio mam 25.04 dopiero, potem 3 tygodnie mam czekać na wyniki. Zostałam poinformowana, że ze względu na ujemną grupę krwi dostanę zastrzyk z immunoglobuliną. Ty teraz kochana ciesz się swoim zdrowym maleństwem i spokojną ciążą :tak:
Kiedy dostaniesz ten zastrzyk?

reklama
Na prawdę piękne wiadomości tym bardziej jestem pozytywnie nastawiona na dobre wyniki z amnio. Ja amnio mam 25.04 dopiero, potem 3 tygodnie mam czekać na wyniki. Zostałam poinformowana, że ze względu na ujemną grupę krwi dostanę zastrzyk z immunoglobuliną. Ty teraz kochana ciesz się swoim zdrowym maleństwem i spokojną ciążą :tak:
Bede :) Wlasnie kupilam pare rzeczy on line bo do tej pory nic mnie nie cieszylo. A u Ciebie wszystko bedzie dobrze , zobaczysz . Amnio nie jest straszne , a po i wynikach jest komfort ze co by lekarz nie zobaczyl ( poza wadami rozwojowymi nie genetycznymi ) mamy swiadomosc ze to nie jest genetyka . Wczoraj opowiadala lekarka ze miala pacjentke u ktorej ledwo zauwazyla rozszczep wargi plus cos jeszcze tylko nie pamietam . byla na amnio i tez zadowolona bo wszystko wyszlo w porzadku i ma spokoj i komfort ze genetyka ok. Trzymam kciuki itylko to czekanie na wyniki najgorsze. pozdrawiam

Właśnie nie bo nic nowego e swędzi i nie piecze
jezeli masz wydzieliny duzo to lekarka tlumaczyla mi ze mozna zobaczyc czy wydzielina jest prawidlowa czy nie : paierki lakmusowe do mierzenia ph dopochwowe sa na necie i mozna sparwdzic ph . Jezlei jest kwasne ok 4,5 gora 5 to wydzielina pochwy jest prawidlowa . mocz ma ok 7 , 7,5, wody plodowe maja odczyn zasadowy, tak samo wydzielina nieprawidlowa z pochwy , zakazona grzyb. lub bakt tez chyba zasadowe . Z tego co pamietam to przy bakt . uplawach nie ma najczesciej swedzenia sa bialo szare uplawy bez swedzenia , brzydko pachnace. przy grzybach najczesciej wystepuje swedzenie . najlepiej idz do gina i zrob wymaz bo mozliwe ze trzeba zastosowac dopochwowee leczenie antybiotykami .

Czuje się wyjątkowo dobrze,chwilami mnie zamdli ale nie oddaje bo szkoda lekow;)
moja mama Bardzo się ucieszyła. A ja też wkoncu powiedziałam ile bólu i nerww kosztowało mnie udawnie przed calym swiatem ze jest dobrze kiedy bylo źle....:(
Ale już nie chce wracać do tego, teraz czas myśleć że będzie tylko dobrze ❤
@Iskra_82 mój m się nie powstrzymał chciał powiedzieć młodemu więc się musialam zgodzić... myślałam że mnie udusi ze szczęścia :D później złapał telefon i szukał imienia dla dziecka ,po brzuchu mnie głaszcze i mówi "witaj bracie" :p jesteśmy wszyscy mega szczesliwi :)

Prawdziwa szczera radość:)
Tylko teraz masz wyzwanie...musisz sprawić by wyrósł siusiak:D albo przekonać młodego, że siostrzyczki też są super:)

Prawdziwa szczera radość:)
Tylko teraz masz wyzwanie...musisz sprawić by wyrósł siusiak:D albo przekonać młodego, że siostrzyczki też są super:)
Mój m to tylko geny męskie ... ma 5 braci :D a dzisiaj mój synek rano wstał dotknął brzuszka i pyta " jak Ci się spało mały ?" , mówię łzy same napływają do oczu widząc jego szczęście :biggrin2:

Mój m to tylko geny męskie ... ma 5 braci :D a dzisiaj mój synek rano wstał dotknął brzuszka i pyta " jak Ci się spało mały ?" , mówię łzy same napływają do oczu widząc jego szczęście :biggrin2:
@marg88 ogromne gratulacje... ❤❤❤❤❤
wczoraj nie miałam już siły nic pisać.. padłam jak mucha....
Kochana teraz tylko tulić dwa skarby :):) i czekać na szczęśliwe rozwiązanie... :p
Młody teraz będzie dbał o mamusię i braciszka = siostrzyczkę :p

reklama
Co dzis Koniczyna znalazla w drodze do kliniki?

Czekam na wizyte przed kolejnym crio, 4dc :)

Załączniki

• IMG_20180417_094646.png
    IMG_20180417_094646.png
    122,5 KB · Wyświetleń: 121
Do góry