Kochana nie nie brałam ovitrelle bo byłam na cyklu sztucznym i miała criotransfer blastocysty@limoncia1 gratulacje!!! 6dpt? to szybko robiłaś betę-mi lekarz kazał dopiero w 10 dpt, bo brałam ovitrelle i mówi, ze wynik wcześniej może być nieprawdziwy. a Ty brałaś ovitrelle?
reklama
@limoncia1 ok, dzieki za info. to postaram się poczekać i nie zwariować do 10 dptKochana nie nie brałam ovitrelle bo byłam na cyklu sztucznym i miała criotransfer blastocysty
@Plum1986 no ja właśnie też, najchętniej zrobiłabym już za tydzień, ale lekarz twierdzi, że po ovitrelle wynik może być zaklamany
Nie wiem jak długo u innych utrzymuje się ovitrelle ale u mnie jak w poprzedniej procedurze robiłam betę 9 dnia po transferze 3 dniowego bąbla to wynik był 0.
Wszystko się już wyplukalo. Ale każdy organizm jest inny więc nie wiem jak to wygląda u innych
Trzymam kciuki dasz radę!@limoncia1 ok, dzieki za info. to postaram się poczekać i nie zwariować do 10 dpt
nieagatka
Fanka BB :)
Dziękuję .
Następny przykład to @nieagatka endomenda + średnie nasienie .
1 stymulacjia dużymi hormonami ( nie pamiętam dokładnie ) 6 komórek do 3 doby 1 zarodek transfer .I dziś Laleczka skończyła rok
300gonapeptyl + 75 menopur [emoji6]
Z endomenda mozna wygrac!
Ostatnia edycja:
Biedroneczka83
Ja bardzo chętnie szybciutko urodzę i pierwsze i drugie tylko niech król IV RP wciągnie invitro pod NFZ....
Link do: Kaczyński zdradza szczegóły 'Mama+'. Dłuższy urlop za drugie dziecko
redferrari
Matko, to ja też! Będę urodzicielko ino niech zajdę!Ja bardzo chętnie szybciutko urodzę i pierwsze i drugie tylko niech król IV RP wciągnie invitro pod NFZ....
Ja mialam miesiac gonapeptylu, potem 150 gonalF, a pod koniec wlaczony 75 menoupur.300gonapeptyl + 75 menopur [emoji6]
Z endomenda mozna wygrac!
dżoasia
Haha my sie dzisiaj smialysmy w pracy co bedzie wdobrze przypadku blizniakow? Od razu dluuugi urlop?Ja bardzo chętnie szybciutko urodzę i pierwsze i drugie tylko niech król IV RP wciągnie invitro pod NFZ....
reklama
No właśnie w przypadku bliźniaków powinny być dwa lata urlopuHaha my sie dzisiaj smialysmy w pracy co bedzie wdobrze przypadku blizniakow? Od razu dluuugi urlop?
Podziel się: