Tak mrozaczka 5 dniowa blastke betę pierwsza robiłam w 6 dpt i wynosiła 17 z groszamiMiałam mrozaczka podanego ? Czy świeczka? W którym dniu robiłaś pierwsza betę i ile wyniosła ? Miałaś blastocyste?
reklama
Co ty gadasz też mam blastka z 5 dnia i dopiero po 11 dniach kazali mi bete zrobić Le idę w czwartek 10 dnia ..Tak mrozaczka 5 dniowa blastke betę pierwsza robiłam w 6 dpt i wynosiła 17 z groszami
U mnie lęk prowadzący mówił że 9 dpt robić a dr który robił transfer że 6 dpt już więc nie ma reguły poprostu mój prowadzący jest bardziej ostroznyCo ty gadasz też mam blastka z 5 dnia i dopiero po 11 dniach kazali mi bete zrobić Le idę w czwartek 10 dnia ..
M@gda
Moderatorka
Przeczytalam tu o Kaczyńskim i na poprawe humoru powiem wam, że moj lekarz z kliniki z ktorym podeszlam do ivf nazywal się ... Kaczyński JarosławJa bardzo chętnie szybciutko urodzę i pierwsze i drugie tylko niech król IV RP wciągnie invitro pod NFZ....
Link do: Kaczyński zdradza szczegóły 'Mama+'. Dłuższy urlop za drugie dziecko
A sikanca też robiłaś . ?Tak mrozaczka 5 dniowa blastke betę pierwsza robiłam w 6 dpt i wynosiła 17 z groszami
Pewnie ten mój tez dlatego kazał.az 11 dnia hehe co bym się wcześniej nie załamała jakbym zrobiła a by mi nie wykazało .hmm kusisz kochana teraz kusiszU mnie lęk prowadzący mówił że 9 dpt robić a dr który robił transfer że 6 dpt już więc nie ma reguły poprostu mój prowadzący jest bardziej ostrozny
Tez mam taką słaba z 10 dnia poprzedniej ciąży hmm to może też teraz pójdę wcześniej aż się boje a mialss jakieś objawy ?W 13 dpt i słaby wyszel wstawialam nawet zdjcieZobacz załącznik 847058
Jak sama widzisz sikaniec ledwo co ledwo wyszedł w 13 dpt przy becie 597Pewnie ten mój tez dlatego kazał.az 11 dnia hehe co bym się wcześniej nie załamała jakbym zrobiła a by mi nie wykazało .hmm kusisz kochana teraz kusisz
reklama
No te sikanca tak mają że później wychodzą niż z krwiJak sama widzisz sikaniec ledwo co ledwo wyszedł w 13 dpt przy becie 597
Podziel się: