redferrari
Fanka BB :)
Powtarzaj i ciesz się miło poczytaćOd 6 dpt to była 7 beta a mam zamiar powtórzyć jeszcze za tydz w piątek i w następna środę 25.04
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powtarzaj i ciesz się miło poczytaćOd 6 dpt to była 7 beta a mam zamiar powtórzyć jeszcze za tydz w piątek i w następna środę 25.04
Odbija odbiha po omedze. Tranik . Ale mi nie przeszkadzaKtóra? [emoji23] żadna mi się nie odbija ryba
też to mam i mi przeszkadza - jedyne wyjście to łyknąć przed snem i przespaćOdbija odbiha po omedze. Tranik . Ale mi nie przeszkadza
Ja jeszcze się muszę dietować, żeby dupka zmalała bo Pan doktor twierdzi, że to może pomoc, więc teraz gotuję obiady oddzielnie dla siebie i węża-męża, a jeszcze mi wąż-mąż potrafi zjeść swój i mój, ręce odpadają ale go kocham cóż
Od 6 dpt to była 7 beta a mam zamiar powtórzyć jeszcze za tydz w piątek i w następna środę 25.04
Dziękuję .@Ewunka dajesz duża nadzieję dla kobiet z endometrioza.
Niech Marcelinka zdrowo rośnie
Od 6 dpt to była 7 beta a mam zamiar powtórzyć jeszcze za tydz w piątek i w następna środę 25.04
@Plum1986 to trzymam mocno kciuki, żeby tym razem się udalo. Kiedy testujesz? 24 czy wcześniej?
@limoncia1 gratulacje!!! 6dpt? to szybko robiłaś betę-mi lekarz kazał dopiero w 10 dpt, bo brałam ovitrelle i mówi, ze wynik wcześniej może być nieprawdziwy. a Ty brałaś ovitrelle?Od 6 dpt to była 7 beta a mam zamiar powtórzyć jeszcze za tydz w piątek i w następna środę 25.04
@Plum1986 no ja właśnie też, najchętniej zrobiłabym już za tydzień, ale lekarz twierdzi, że po ovitrelle wynik może być zaklamanyPlanuje już 23 trochę wcześnie ale ja z tych niecierpliwych
@Pat1980ka a u Ciebie kiedy teścik?