Ja dopiero zaczelam przygodę z foresto. Nic nie pachnie i nie zostawia sladow. jestem w 16 tc i jakos sie tym nie martwie ze moze cos oddzialywac. Wdychamy takie swinstwa w powietrzu wiec obroza nas nie zabije raczej a info nie posiadamDziewczyny kilka z Was pisało ze maja zwierzęta, używacie obroży foresto? Kiedyś czytałam ze są szkodliwe dla dzieci do 1rz ale chyba dla zarodków tez, macie jakieś info?
reklama
izabella87
Fanka BB :)
Ja dopiero zaczelam przygodę z foresto. Nic nie pachnie i nie zostawia sladow. jestem w 16 tc i jakos sie tym nie martwie ze moze cos oddzialywac. Wdychamy takie swinstwa w powietrzu wiec obroza nas nie zabije raczej a info nie posiadam
Wiem ze na ulotce jest napisane ze szkodliwe dla maluszków, a kiedyś gdzieś czytałam żeby uważać w ciąży. No tak te świństwa które mamy na codzień pewnie są gorsze ale ja spie z psem on zawsze przy brzuchu i już zaczynam się nakręcać ...
marzycielka81
Barburka dzieki lekarzowi z invimed mam zanizone ahm, takze tam sie nie wybieram.Nie polecam. Byłam raz u zupełny brak zaangażowania odczułam. Zmieniłam na invimed Poznań i 2 transfer zaowocował ciąża.
@dżoasia amh niskie bo mialam dwustronna laporoskopie.
Strasznie boli mnie dzis ten lewy jajnik i do tego mam zapalenie pecherza.
@Murawa w kd przerazaja nas koszty.
Maz chce probowac w Poznaniu w medart
Gdzies czytalam ze wolno stosowac u ciezarnych psow i kotow wiec wydaje mi sie ze nie przenika. a co do malych dzieci to pewnie chodzi o lizanie czy lapanie obrozy i wkladanie raczek do buzi. Trudno powiedziec. Moj ma i tez spi ze mna. W dodatku lize sie ( jak to pies) i poki co nie zauwazylam zeby mu cos dolegalo. a szkodliwe dla szczeniat ponizej 7 tygodnia i kociat chyba do 10Wiem ze na ulotce jest napisane ze szkodliwe dla maluszków, a kiedyś gdzieś czytałam żeby uważać w ciąży. No tak te świństwa które mamy na codzień pewnie są gorsze ale ja spie z psem on zawsze przy brzuchu i już zaczynam się nakręcać ...
ale dlaczego ? nie wiem
Nie wiem nawet czy jest tutaj ktos z tej kliniki. Skoro nie jestescie łatwym przypadkiem i amh jest niskie to ja bym nie ryzykowowa kliniki niesprawdzonej.
marshia
Mnie tez przerażają koszty - tym bardziej, ze jeśli problemem nie jest jednak jakość mojej komórki, a te cholerne cytokiny i NK, to i KD skonczy się pustym jajem albo biochem :/. AMH mialam 2 lata temu w normie, a biochem i Puste jajo tez mnie spotkały. Teraz mam poniżej normy i tez puste jajo i biochem :/ Wiec się gryzę wciąż czy warto ryzykować tyle kasy, wiedząc, ze immunologia u mnie na 10000% tez jest przeciwko.
marzycielka81
Ja wole justowska ;P wizualizuje sobie przyszly dom ;D@marzycielka81 ja bym sie postymulowala takczy siak - chociaz raz, co ci zalezy moze bedzie troche pustych jajek ale na pewno jakies ladne tez sie znajda. A tak - placisz za punkcje i gucio z tego... kd pewnie nie takie straszne ale duzo drozej wychodzi i to raczej juz ostatecznosc. Musisz na spokojnie pomyslec, ale ja bym tam wierzyla w swoje komorki - masz juz dziecko wiec tym bardziej nie wierze, ze przez az tak strasznie ich jakosc spadla. Walczymy dalej i nie poddajemy sie. :*
@Kurcia ja dzis zaatakowalam kryspinow rowerowo
@marzycielka81 a jakie masz amh? Bo ja mam endomende 3st i stymuluja mnie. Szalu nie ma ale 2 trasnfery byly
reklama
marzycielka81
Kucia amh 0.9. Ja tam z ta endonetrioza to nie wierze w nia. Na zadnej laparoskopii nie wyszla. To lekarz sie upiera, ze jak jest plyn to jest endomenda. Nawet nie chodzi o amh tylko lewy jajnik tragedia moze dlatego taka d wyszla a prawy pracuje. Mialam juz stymulacje i byly 3 pecherzyki i wszystkie pekly i nic zero null(starania naturalne). Ogolnie to w srodku wyglada to zle. Lekarz od razu powiedzial, ze jestesmy trudnym przypadkiemJa wole justowska ;P wizualizuje sobie przyszly dom ;D
@marzycielka81 a jakie masz amh? Bo ja mam endomende 3st i stymuluja mnie. Szalu nie ma ale 2 trasnfery byly
Podziel się: