Dobrze że już po wszystkim,a dwa miesiące zlecą niewiadomo kiedyJa już po szpitalu. Bliźniaki z dziadkami, a ja odpoczywam na zwolnieniu. Trochę bez sił jestem. Udało im się oczyścić wszystko farmakologicznie, więc za dwa miesiące moje drogie wracam do gry! [emoji6] [emoji6] także mamy dwa miesiące dziewczyny na akcje „bankomat”. )) miłego weekendu!
Aaaa i pan doktor w szpitalu powiedział, że mam bardzo ładną macicę, mam nadzieję, że nie na pocieszenie. powiedział też, że widuje pacjentki takie jaj ja, które im na poroówkę szybko wracają.
reklama
Cudne wiesci! To teraz ladnie tlumacz maluszkom ze zostaja z mamusia na najblizszych 9 miesiecy [emoji7] [emoji7]
Już z nimi rozmawiałam mam nadzieję że posłuchała mamusi
marzycielka81
Fanka BB :)
Plum1986 trzymam kciuki.
@dżoasia tak uargumentowal endometrioza plus amhbi kieoski obraz jajnikow. Wg nieco stymulacja u mnie tylko zwiekszy produkcje pustych jajeczek. Takze invitro z kd jak juz
@gosia321 zobacze gdzie jest ta klinika.
@chlopers a u kogo sie leczysz?
Dziekuje kochane. Nadal mam pustke w glowie. Musze to wszystko przemyslec.
@dżoasia tak uargumentowal endometrioza plus amhbi kieoski obraz jajnikow. Wg nieco stymulacja u mnie tylko zwiekszy produkcje pustych jajeczek. Takze invitro z kd jak juz
Justin87
Dobrze wiedzieć. Dzięki, żyłabym w nieświadomości.Dziolchy a widzialyscie zalecenia, ze slu slimaka sie pije rano a herbe wieczorem?
Coś nie mogę korzystać z forum przez aplikację na telefonie. Próbowałam pisać posty i nic nie przeszło.
Powodzenia niech pięknie w brzuszku rosnąDzień dobry dziewczyny. Z moich dwóch komórek mamy dwa zarodki. Zabrałam dwa dzisiaj że sobą do domu tak żeby jednemu smutno nie było
Justin87
Kiedyś kupowałam staniki jak popadnie, co mi się spodobało a teraz od kilku lat jestem wierna tym, o których wcześniej pisałam. Ich cena waha się od 70-100 zł a nawet po roku częstego używania i zarazem prania są w dobrym stanie.@Justin87 co do stanikow to w takich stanikach od brafitterki mam 65e. A w takich sieciowkowych 75c, ale nie ma porownania z tymi od brafitterki. Tylko cholerka drogie to. Jak w HM mozna za 40zl kupic [emoji14] ale wiem ze sa niedopasowane i do dupska.
21.04. mam wizytę przedtransferową u gina w klinice, czyli to się chyba zwie monitoring cyklu.
Ktoś mnie może wpisać do kalendarza?
Jejku ale to zleciało i już za chwilę będzie transfer.
chlopkers
Jestesmy w Novum u Dr Z [emoji4]Plum1986 trzymam kciuki.
Ale z tego co widze dziewczyny tutaj bardzo polecaja katowickie Gynocetrum [emoji4]
reklama
marzycielka81
Troche daleko do Katowic to jednak dalej niz do Warszawy. A co myslicie o Medarcie w Poznaniu?
Podziel się: