reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja już po szpitalu. Bliźniaki z dziadkami, a ja odpoczywam na zwolnieniu. Trochę bez sił jestem. Udało im się oczyścić wszystko farmakologicznie, więc za dwa miesiące moje drogie wracam do gry! [emoji6] [emoji6] także mamy dwa miesiące dziewczyny na akcje „bankomat”. ;))) miłego weekendu!

Aaaa i pan doktor w szpitalu powiedział, że mam bardzo ładną macicę, mam nadzieję, że nie na pocieszenie. ;) powiedział też, że widuje pacjentki takie jaj ja, które im na poroówkę szybko wracają. ;)
Dobrze że już po wszystkim,a dwa miesiące zlecą niewiadomo kiedy;)

reklama
Plum1986 trzymam kciuki.

@dżoasia tak uargumentowal endometrioza plus amhbi kieoski obraz jajnikow. Wg nieco stymulacja u mnie tylko zwiekszy produkcje pustych jajeczek. Takze invitro z kd jak juz

@gosia321 zobacze gdzie jest ta klinika.

@chlopers a u kogo sie leczysz?

Dziekuje kochane. Nadal mam pustke w glowie. Musze to wszystko przemyslec.

@Justin87 co do stanikow to w takich stanikach od brafitterki mam 65e. A w takich sieciowkowych 75c, ale nie ma porownania z tymi od brafitterki. Tylko cholerka drogie to. Jak w HM mozna za 40zl kupic [emoji14] ale wiem ze sa niedopasowane i do dupska.
Kiedyś kupowałam staniki jak popadnie, co mi się spodobało a teraz od kilku lat jestem wierna tym, o których wcześniej pisałam. Ich cena waha się od 70-100 zł a nawet po roku częstego używania i zarazem prania są w dobrym stanie.

21.04. mam wizytę przedtransferową u gina w klinice, czyli to się chyba zwie monitoring cyklu. :)
Ktoś mnie może wpisać do kalendarza?
Jejku ale to zleciało i już za chwilę będzie transfer. :)

Plum1986 trzymam kciuki.

@dżoasia tak uargumentowal endometrioza plus amhbi kieoski obraz jajnikow. Wg nieco stymulacja u mnie tylko zwiekszy produkcje pustych jajeczek. Takze invitro z kd jak juz

@gosia321 zobacze gdzie jest ta klinika.

@chlopers a u kogo sie leczysz?

Dziekuje kochane. Nadal mam pustke w glowie. Musze to wszystko przemyslec.
Jestesmy w Novum u Dr Z [emoji4]
Ale z tego co widze dziewczyny tutaj bardzo polecaja katowickie Gynocetrum [emoji4]

reklama
Do góry