reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja już po szpitalu. Bliźniaki z dziadkami, a ja odpoczywam na zwolnieniu. Trochę bez sił jestem. Udało im się oczyścić wszystko farmakologicznie, więc za dwa miesiące moje drogie wracam do gry! [emoji6] [emoji6] także mamy dwa miesiące dziewczyny na akcje „bankomat”. ;))) miłego weekendu!

Aaaa i pan doktor w szpitalu powiedział, że mam bardzo ładną macicę, mam nadzieję, że nie na pocieszenie. ;) powiedział też, że widuje pacjentki takie jaj ja, które im na poroówkę szybko wracają. ;)
Dobrze że już po wszystkim,a dwa miesiące zlecą niewiadomo kiedy;)

reklama
Plum1986 trzymam kciuki.

@dżoasia tak uargumentowal endometrioza plus amhbi kieoski obraz jajnikow. Wg nieco stymulacja u mnie tylko zwiekszy produkcje pustych jajeczek. Takze invitro z kd jak juz

@gosia321 zobacze gdzie jest ta klinika.

@chlopers a u kogo sie leczysz?

Dziekuje kochane. Nadal mam pustke w glowie. Musze to wszystko przemyslec.

@Justin87 co do stanikow to w takich stanikach od brafitterki mam 65e. A w takich sieciowkowych 75c, ale nie ma porownania z tymi od brafitterki. Tylko cholerka drogie to. Jak w HM mozna za 40zl kupic [emoji14] ale wiem ze sa niedopasowane i do dupska.
Kiedyś kupowałam staniki jak popadnie, co mi się spodobało a teraz od kilku lat jestem wierna tym, o których wcześniej pisałam. Ich cena waha się od 70-100 zł a nawet po roku częstego używania i zarazem prania są w dobrym stanie.

21.04. mam wizytę przedtransferową u gina w klinice, czyli to się chyba zwie monitoring cyklu. :)
Ktoś mnie może wpisać do kalendarza?
Jejku ale to zleciało i już za chwilę będzie transfer. :)

Plum1986 trzymam kciuki.

@dżoasia tak uargumentowal endometrioza plus amhbi kieoski obraz jajnikow. Wg nieco stymulacja u mnie tylko zwiekszy produkcje pustych jajeczek. Takze invitro z kd jak juz

@gosia321 zobacze gdzie jest ta klinika.

@chlopers a u kogo sie leczysz?

Dziekuje kochane. Nadal mam pustke w glowie. Musze to wszystko przemyslec.
Jestesmy w Novum u Dr Z [emoji4]
Ale z tego co widze dziewczyny tutaj bardzo polecaja katowickie Gynocetrum [emoji4]

reklama
Do góry