reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Plum1986 trzymam kciuki.

@dżoasia tak uargumentowal endometrioza plus amhbi kieoski obraz jajnikow. Wg nieco stymulacja u mnie tylko zwiekszy produkcje pustych jajeczek. Takze invitro z kd jak juz

@gosia321 zobacze gdzie jest ta klinika.

@chlopers a u kogo sie leczysz?

Dziekuje kochane. Nadal mam pustke w glowie. Musze to wszystko przemyslec.

Przemyśl Kochana na spokojnie-opcja z kd też nie jest taka straszna...ja sama się nad tym zastanawiam.I wcale mnie ta opcja nie przeraża. Mam jeszcze mrożaczka-jeśli się nie uda(mam nadzieję że jednak tak ;) ) to wtedy jeszcze raz się stymuluje-a potem ewentualnie kd -taka mam umowę z M.

Oczywiście że chciałabym by nam się udało z mrożakiem ;) I mocno w to wierzę.:D
I pamiętaj!81 rocznik jest NAJLEPSZY :D:p:D:p

reklama
@marzycielka81 ja bym sie postymulowala takczy siak - chociaz raz, co ci zalezy ;) moze bedzie troche pustych jajek ale na pewno jakies ladne tez sie znajda. A tak - placisz za punkcje i gucio z tego... kd pewnie nie takie straszne ale duzo drozej wychodzi i to raczej juz ostatecznosc. Musisz na spokojnie pomyslec, ale ja bym tam wierzyla w swoje komorki - masz juz dziecko wiec tym bardziej nie wierze, ze przez az tak strasznie ich jakosc spadla. Walczymy dalej i nie poddajemy sie. :*

@Kurcia ja dzis zaatakowalam kryspinow rowerowo :D

Dziś jakiś dziwny dzień. Po spacerze wróciłam do domu zjadłam i leżę plackiem a na myśl o tym co zjadłam robi mi się bardzo niedobrze. Z tego wszystkiego aż mam stan podgorączkowy 37.3. Cycki bolą i albo sobie wmawiam albo urosły o ponad rozmiar. Mąż mówi że są śliczne (O boże) rano czułam się dobrze. Jeszcze obok jest remont i zaraz zwariuje. Czy brać coś na gorączkę?

Dziewczyny kilka z Was pisało ze maja zwierzęta, używacie obroży foresto? Kiedyś czytałam ze są szkodliwe dla dzieci do 1rz ale chyba dla zarodków tez, macie jakieś info?

reklama
Do góry