Wiem co czujesz Kochana ale wstajemy walczymy dalej ...tak ? Jakie miałaś zarodki ?Nie udalo sie [emoji22]
reklama
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Tylko ten cien kreski na tescie, nie pozwala mi pogodzic sie z tym ze sie nie udalo. Ale na opakowaniu napisali ze wynik odczytujemy po 5 min, a ja dostrzeglam go po 3 godzinach.
Nie chce robić żadnych zbędnych nadziei, ale kiedyś pamiętam, jedna z dziewcząt tutaj pisała, że nawet po tygodniu nie pojawi się druga kreska, jeśli beta jest 0. Może powtórz badanie :-)
Gratuluję z całego serca ❤Hej kobietki . Ja po udanym transferze 5dnipowej blastocysty .z PGD . Po 4 po transferze testy pozytywne za tydzien we wtorek 1usg . macie pytania zapraszam i zycze powodzenia.
W sumie 7 klinik. 16 lejarzy i dopiero w UK pomogli
Styczen start stymulacji luty pobranie 11 jajeczek zaplodnilo sie 11 . Przezylo do 5 doby 6 zdrowe 4 . Mamy juz 1 zostaly 3 Niestety dostaplam w promoci hiperke 4 dni w szpitalu zakrzepica .
Tysiek777
Wstane i będę walczyc ale nie dzis. To byly blastki, ale nic więcej o nich nie wiem, widzialam u lekarki dokumenty z labo ale nie bylo tam żadnych oznaczen zarodkow.Wiem co czujesz Kochana ale wstajemy walczymy dalej ...tak ? Jakie miałaś zarodki ?
Rozumiem Cię bardzo dobrze . Też najchętniej schowalabym się przed wszystkimi ...sama ze sobą ...no i może z tabliczką czekoladyWstane i będę walczyc ale nie dzis. To byly blastki, ale nic więcej o nich nie wiem, widzialam u lekarki dokumenty z labo ale nie bylo tam żadnych oznaczen zarodkow.
Tysiek777
Czekolade zastapilam lodami, a towarzyszy mi kocyk i nigdzie sie dzis stad nie ruszam. Wystarczy ze jutro musze isc do pracy i udawac ze nic sie nie stalo, ze po raz kolejny sufit nie runal mi na łeb.Rozumiem Cię bardzo dobrze . Też najchętniej schowalabym się przed wszystkimi ...sama ze sobą ...no i może z tabliczką czekolady
Może najlepiej skonsultować ta deczuje z lekarzem . Ja odstawiłam mimo że miałam testować w poniedziałek dopiero . Ale jak czytałam na forum wynik jakikolwiek już by wyszedł na plusSą szanse na to że mi jeszcze hcg pojawi czy naprawde mam odstawic leki? Tym razem nie potrafię się jakos z tym pogodzic.
Żal i smutek minie ...potrzeba chwili czasu . Ja też czuje pustkę bo taka szczęśliwa byłam gdy podchodziłem do procedury ...miesiac minął i kolejne łzy. Ale mówię sobie że to nie polepszy niczego że muszę się po raz kolejny wziąć w garść . Zwłaszcza że wkoło znajomi i przyjaciele nic nie wiedzą . A koleżanka mimo 2 utraty ciąży w końcu szczęśliwie jej się udało ...trzymam za nią kciuki mocno ale omijam spotkanie z nią ściskam
reklama
Agniecha1508
@Tysiek777 - przykro mi - popłacz , pokrzycz , porzucaj sobie , walnij sasiada - kiedyś Nam się uda wszystkimi tuNie udalo sie [emoji22]
Podziel się: