reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tylko ten cien kreski na tescie, nie pozwala mi pogodzic sie z tym ze sie nie udalo. Ale na opakowaniu napisali ze wynik odczytujemy po 5 min, a ja dostrzeglam go po 3 godzinach.

Nie chce robić żadnych zbędnych nadziei, ale kiedyś pamiętam, jedna z dziewcząt tutaj pisała, że nawet po tygodniu nie pojawi się druga kreska, jeśli beta jest 0. Może powtórz badanie :-)

Hej kobietki . Ja po udanym transferze 5dnipowej blastocysty .z PGD . Po 4 po transferze testy pozytywne za tydzien we wtorek 1usg . ;) macie pytania zapraszam i zycze powodzenia.
W sumie 7 klinik. 16 lejarzy i dopiero w UK pomogli
Styczen start stymulacji luty pobranie 11 jajeczek zaplodnilo sie 11 . Przezylo do 5 doby 6 zdrowe 4 . Mamy juz 1 zostaly 3 ;) Niestety dostaplam w promoci hiperke 4 dni w szpitalu zakrzepica .
Gratuluję z całego serca ❤

Wstane i będę walczyc ale nie dzis. To byly blastki, ale nic więcej o nich nie wiem, widzialam u lekarki dokumenty z labo ale nie bylo tam żadnych oznaczen zarodkow.
Rozumiem Cię bardzo dobrze . Też najchętniej schowalabym się przed wszystkimi ...sama ze sobą ...no i może z tabliczką czekolady

Rozumiem Cię bardzo dobrze . Też najchętniej schowalabym się przed wszystkimi ...sama ze sobą ...no i może z tabliczką czekolady
Czekolade zastapilam lodami, a towarzyszy mi kocyk i nigdzie sie dzis stad nie ruszam. Wystarczy ze jutro musze isc do pracy i udawac ze nic sie nie stalo, ze po raz kolejny sufit nie runal mi na łeb.

Są szanse na to że mi jeszcze hcg pojawi czy naprawde mam odstawic leki? Tym razem nie potrafię się jakos z tym pogodzic.
Może najlepiej skonsultować ta deczuje z lekarzem . Ja odstawiłam mimo że miałam testować w poniedziałek dopiero . Ale jak czytałam na forum wynik jakikolwiek już by wyszedł na plus

Żal i smutek minie ...potrzeba chwili czasu . Ja też czuje pustkę bo taka szczęśliwa byłam gdy podchodziłem do procedury ...miesiac minął i kolejne łzy. Ale mówię sobie że to nie polepszy niczego że muszę się po raz kolejny wziąć w garść . Zwłaszcza że wkoło znajomi i przyjaciele nic nie wiedzą . A koleżanka mimo 2 utraty ciąży w końcu szczęśliwie jej się udało ...trzymam za nią kciuki mocno ale omijam spotkanie z nią ściskam

reklama
Do góry