reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Może najlepiej skonsultować ta deczuje z lekarzem . Ja odstawiłam mimo że miałam testować w poniedziałek dopiero . Ale jak czytałam na forum wynik jakikolwiek już by wyszedł na plus
To lekarz kazal mi leki odstawic. Bo ja na krew do kliniki jeżdże i zawsze z wynikami i zaleceniami dzwonia do mnie pielęgniarki. Tylko przez ta glupia blada kreche na tescie, nie potrafie w 100% uwierzyc ze to koniec. A moze przez to ze to kolejny sztylet w serce.

Witam przyszle mamy..
Ja z mezem starapismy sie 10 lat .kilkanascie klinik w Polsce za duze ryzyko dla mojego zdrowia.
Od 7 lat mieszkamy w uk ...
Dostalismy sie 5 lat temu do bezplatnego IvF z PGD programu NHS. W tym czasie masa problemopw . Operacji . Zmiana w klinice 4 lekarzy . I dopiero opstatnia w ciagu 3 miesiecy wziela sie za wszytko i dzis rezultat jestesmy w ciazy 6.04.2018 zaplodnienie 5 dniowa blastocysta. Po 4 dniach po podaniu pozytywne testy beta rosnie w nastepny tydz usg gdzie keuszynka sie zagniezdzila. Pobranie jajeczek mialam w lutym tego roku z lewego jajnika bo tylko on mi zostal 11 jajeczek ;) zaplodnionych 11. Przezylo 6 . Po testach 4 bez moich uszkodzonych genow. Nasz maluszek po odmrozeniu perfekcyjny hest 100%excellent ;)
Macie jakies pytania zapraszam .
Choroby FAP polipowatosc . Usuniete jelito grube .polipy w calym przewodzie i w worwczku zolciowym. Torbielowatosc 4 operacje usuniecia cyst . Laparoskopia usuniecia jajnika prawego skret. Torbiel na jajniku lewym nadal jest . Endometrioza . Zakrzepica .
Ale sie niepodismy i walczylismy
Zyczego wam z caplego serca wytrwalosci i samo zaparcia. :biggrin2:

Wow gratuluję zaparcia i oczywiście Bejbika:) Tyle problemów a mimo to happy end:) To dodaje wiary że każdej się uda:)

@Koko8 , @Tysiek777 przykro mi dziewczyny!!! Wykrzyczcie się, wypłaczcie, wyżalcie jak macie komu a później wstańcie i idziecie dalej po wasze marzenia.... Bo tam na końcu czeka na nas szczęście...
Nie mniej jednak rozumiem Was doskonale.... Każda strata boli :(

@kalno to ty ładnie napisałaś , że musisz zapierniczać zeby zrobić sobie dziecko. Ja tam mówię , ze zapierdalam by kupić sobie dziecko - proszę się nie obrażać tylko dziewczynki - bo poniekąd to prawda. Człowieka się zapożycza , rezygnuje z czego sie da , a taka jedna z druga pyk i jest quźwa. U nas na wsi jest kobieta , która rodzi prawie co roku od 10 lat , każde ma innego ojca , wszystkie w domu dziecka - quwa ma prawo -ale taka to juz podwiazać . Ehh takie to życie niesprawiedliwie
Dokladnie. Nie dba o siebie, pije, pali i zachodzi raz za razem. Mi się włos na głowie jeży jak widzę plodzaca się na pęczki patologię....ehh

Sa takie baby niestety.... W takich ukladach dziwi mnie ze facet nie gania jej do pracy. Dla mnie to jest chore ze jak tu dziewczyny pisaly ze faceta nie ma caly dzien bo tak musi zapier.... a pozwala na to zeby taka lonia siedziala w domu i paznokcie malowala. Wiec laskom sie nie dziwie ze tak sie zachowuja skoro pozwalane na to maja.
Taka pancia chce sobie żyć jak najmniej dając od siebie .facet od początku wie na ci może liczyć i się do tego przyzwyczaja .

reklama
Do góry