Tak apropo ciąż innych kobiet - mam 3 kuzynki rozpiętość wieku 37- 42 lata - wszystkie w ciąży - dobrze ze kontakt słaby mam z nimi - z meza strony 2 - jedna lat 44 , druga 39 w ciaży w pracy dwie w ciąży po 37 roku życia , a ja quwa od 5 lat słucham od lekarzy, ze jestem za stara ot zagwostka ihaihaihaihaaa - no i te pytania " u was kiedy ?" na początku odpowiadała " jak przyjdzie pora" od 2 lat odpowiadam - " nigdy" i wychodzę na zołze bez uczuć , a męża uważają za nieboraka z taka żoną , która prace przekłada nad dzieci quwa bo kredyty sie same spłacają chyba u nich ... no chyba sie wyżaliłam Wam - do roboty sie biorę
reklama
gosia321
Fanka BB :)
Witajcie kochane. Odebrałam wyniki bety niestety ujemna serce boli..nie wiem jak to powiedzieć mężowi tak barszo wierzy ze sie udalo .to już była nasza 5 pełna procedura .Gdzie teraz szukac pomocy .. proszę jeśli ktoś ma wolny termin do oddania do Pasnika we wcześniejszych postach czytałam byłabym wdzięczna. Za pozostałe dziewczyny trzymam bardzo mocno kciuki oby wasze zarodki były mocne i zostały z Wami 9 m-cy ❤❤
Tak mi przykro kochana
marzycielka81
Nie wiem juz czy napisalam posta czy nie. Punkcja nieudana pusta komorka jajowa. Rozmawialam z dr Lewandowskim przez telefon. Jestem zniesmaczona jego podejsciem tym, ze nie porozmawial osobiscie. Plan dzialania tez nie wiem czy mi odpowiada. Jeszcze jedna stymulacja na naturalnym cyklu a potem ewentualnie stymulacja. Poniewaz stymulacja nie daje duzych szans sukcesu. Nie wiadomo ile bedzie pustych...sama nie wiem czy mu wierze...
gosia321
Do 12 tygodnia ciazy lepiej brac niz stracic przez komorki zarodekCzesc, podczytuję Was od jakiegoś czasu, ale dziś zdecydowałam sie oficjalnie dołączyć.
Mam pytanie, czy któraś z Was jest na encortonie?
Ja jestem po punkcji, biorb framin, duphaston i luteinę, na niedzielę mam planowany transfer, a wczoraj okazalo sie, ze mam komorki NK 13% i ze mam włączyc jeszcze encorton 20 mg- trochę mnie to przeraziło, bo nie jestem fanką sterydów wiecie do kiedy się je później bierze?
Nie udalo sie [emoji22]
Oczekiwanie2017
Nie udalo sie [emoji22]
Bardzo mi przykro
gosia321
;(Nie udalo sie [emoji22]
Tak apropo ciąż innych kobiet - mam 3 kuzynki rozpiętość wieku 37- 42 lata - wszystkie w ciąży - dobrze ze kontakt słaby mam z nimi - z meza strony 2 - jedna lat 44 , druga 39 w ciaży w pracy dwie w ciąży po 37 roku życia , a ja quwa od 5 lat słucham od lekarzy, ze jestem za stara ot zagwostka ihaihaihaihaaa - no i te pytania " u was kiedy ?" na początku odpowiadała " jak przyjdzie pora" od 2 lat odpowiadam - " nigdy" i wychodzę na zołze bez uczuć , a męża uważają za nieboraka z taka żoną , która prace przekłada nad dzieci quwa bo kredyty sie same spłacają chyba u nich ... no chyba sie wyżaliłam Wam - do roboty sie biorę
Ja w takich sytuacjach , ostro odpowiadalam ,że to nie miejsce ,ani czas na takie rozmowy.
I że nie wszyscy chca pewnie słuchać o problemach łóżkowych.
Gasilam, tym wszystkich.
Kochana tak bardzo mi przykro... Trzymaj sieNie udalo sie [emoji22]
reklama
misis188
Kochana privBardzo mi przykro
Podziel się: