reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie kochane. Odebrałam wyniki bety niestety ujemna serce boli..nie wiem jak to powiedzieć mężowi tak barszo wierzy ze sie udalo .to już była nasza 5 pełna procedura .Gdzie teraz szukac pomocy .. proszę jeśli ktoś ma wolny termin do oddania do Pasnika we wcześniejszych postach czytałam byłabym wdzięczna. Za pozostałe dziewczyny trzymam bardzo mocno kciuki ✊✊ oby wasze zarodki były mocne i zostały z Wami 9 m-cy ❤❤
Trzymaj się kochana ..a może za wczesnie zrobiłaś betę ?

Tylko ten cien kreski na tescie, nie pozwala mi pogodzic sie z tym ze sie nie udalo. Ale na opakowaniu napisali ze wynik odczytujemy po 5 min, a ja dostrzeglam go po 3 godzinach.

Witam przyszle mamy..
Ja z mezem starapismy sie 10 lat .kilkanascie klinik w Polsce za duze ryzyko dla mojego zdrowia.
Od 7 lat mieszkamy w uk ...
Dostalismy sie 5 lat temu do bezplatnego IvF z PGD programu NHS. W tym czasie masa problemopw . Operacji . Zmiana w klinice 4 lekarzy . I dopiero opstatnia w ciagu 3 miesiecy wziela sie za wszytko i dzis rezultat jestesmy w ciazy 6.04.2018 zaplodnienie 5 dniowa blastocysta. Po 4 dniach po podaniu pozytywne testy beta rosnie w nastepny tydz usg gdzie keuszynka sie zagniezdzila. Pobranie jajeczek mialam w lutym tego roku z lewego jajnika bo tylko on mi zostal 11 jajeczek ;) zaplodnionych 11. Przezylo 6 . Po testach 4 bez moich uszkodzonych genow. Nasz maluszek po odmrozeniu perfekcyjny hest 100%excellent ;)
Macie jakies pytania zapraszam .
Choroby FAP polipowatosc . Usuniete jelito grube .polipy w calym przewodzie i w worwczku zolciowym. Torbielowatosc 4 operacje usuniecia cyst . Laparoskopia usuniecia jajnika prawego skret. Torbiel na jajniku lewym nadal jest . Endometrioza . Zakrzepica .
Ale sie niepodismy i walczylismy
Zyczego wam z caplego serca wytrwalosci i samo zaparcia. :biggrin2:

Hej kobietki . Ja po udanym transferze 5dnipowej blastocysty .z PGD . Po 4 po transferze testy pozytywne za tydzien we wtorek 1usg . ;) macie pytania zapraszam i zycze powodzenia.
W sumie 7 klinik. 16 lejarzy i dopiero w UK pomogli
Styczen start stymulacji luty pobranie 11 jajeczek zaplodnilo sie 11 . Przezylo do 5 doby 6 zdrowe 4 . Mamy juz 1 zostaly 3 ;) Niestety dostaplam w promoci hiperke 4 dni w szpitalu zakrzepica .

To nie jest źle, Koko na twoim miejscu zmieniłabym klinikę, trzeba spróbować gdzie indziej ale do wyboru masz novum warsz lub katowice. Reszta nie ma sensu, troche dużo tych stymulacji. Paśnik myślę że na tym etapie jest konieczny. Koko podsumowujac jesteś w czarnej dooopie ale masz duże szanse bo jestes młoda, zdrowa i na całe szczęście nie udaje ci sie w jednej co nie znaczy że w innej musi być tak samo np. inne leki, inne schematy, inne laboratorium. A na koniec- wymieniaj meble w sypialni i do dzieła, naturalne cudo w twoim przypadku byłoby najbardziej wskazane:)
Hehh dziękuję bardzo dalej będę walczyć aż do skutku . Najwytrwalsi w końcu wygrają życie ☺ choć teraz jestem załamana ...to uda mi się przez to przejsc

reklama
Witam przyszle mamy..
Ja z mezem starapismy sie 10 lat .kilkanascie klinik w Polsce za duze ryzyko dla mojego zdrowia.
Od 7 lat mieszkamy w uk ...
Dostalismy sie 5 lat temu do bezplatnego IvF z PGD programu NHS. W tym czasie masa problemopw . Operacji . Zmiana w klinice 4 lekarzy . I dopiero opstatnia w ciagu 3 miesiecy wziela sie za wszytko i dzis rezultat jestesmy w ciazy 6.04.2018 zaplodnienie 5 dniowa blastocysta. Po 4 dniach po podaniu pozytywne testy beta rosnie w nastepny tydz usg gdzie keuszynka sie zagniezdzila. Pobranie jajeczek mialam w lutym tego roku z lewego jajnika bo tylko on mi zostal 11 jajeczek ;) zaplodnionych 11. Przezylo 6 . Po testach 4 bez moich uszkodzonych genow. Nasz maluszek po odmrozeniu perfekcyjny hest 100%excellent ;)
Macie jakies pytania zapraszam .
Choroby FAP polipowatosc . Usuniete jelito grube .polipy w calym przewodzie i w worwczku zolciowym. Torbielowatosc 4 operacje usuniecia cyst . Laparoskopia usuniecia jajnika prawego skret. Torbiel na jajniku lewym nadal jest . Endometrioza . Zakrzepica .
Ale sie niepodismy i walczylismy
Zyczego wam z caplego serca wytrwalosci i samo zaparcia. :biggrin2:
Dziękujemy że napisałaś bo dziś taki smutny dzień. Dziewczynki, Kurcia, wydrukować to proszę i powiesić nad łóżkiem, jesteście młode, dacie radę, in vitro to cud tylko czasami trzeba nauczyć się podnosić ...z kolan.

Do góry