reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja chyba po prostu źle reaguje na dlugi protokol. Za pierwszym.razem krotki protokół i 15 oocytow, za drugim razem dlugi protokol.i 3 oocyty ale w tedy nie mowili ze bedzie duzo-te dwa byly w jednej klinice, kolejna klinika dlugi protokol i 3 oocyty mimo.iz zapowiadało sie owocne jajobranoe. Kolejna klinika 4 procedura 30 oocytow przy krotkim.protokole, 5 procedura 11 oocytow i tez krotki protokol. Za 4 razem czesc oocytow byla mrozona

Dziękuję:-) :)
Ja miałam dwa razy krótki. Może zmiana na długi dałaby lepsze efekty ...:errr:
No nic ale to pomyślę o tym jak się nie uda.:biggrin2:
Zastanawiam się też w razie co nad zmiana kliniki.
Jakiego lekarza i klinikę dziewczyny polecacie ?
Najlepiej Warszawa. ;):biggrin2:

reklama
Pomylili komórki jajowe i nasieniem męża zaplodnili komórki innej kobiety która była nosicielem genu wadliwego !!! A ta co ur zorientowala się bo po ur małej dali jej zastrzyk na konflikt i poszła do lekarza i się pyta jaka grupę ma córka a lekarz że dodatnia i się pyta czy to. Możliwe jak. Ona z mężem maja minusowa..... I tak już dalej cała historia się toczy....
Straszne... Ciekawe ile jest takich przypadkow...

To może się zdarzyć przez inne leki do stymulacji ..mozliwe ze Twój organizm gorzej na nie zareagował ...ale masz 2 komórki i zobaczysz że to one są najmocniejsze i pięknie się zapłodnia
Ja przy ostatniej stymulacji "innymi lekami " moje komórki były słabsze niż ostatnio .

Dziewczyny tyle dobrych słów od was dostałam że od razu mi lepiej. Dziękuję :):)

Dziękuję:-) :)
Ja miałam dwa razy krótki. Może zmiana na długi dałaby lepsze efekty ...:errr:
No nic ale to pomyślę o tym jak się nie uda.:biggrin2:
Zastanawiam się też w razie co nad zmiana kliniki.
Jakiego lekarza i klinikę dziewczyny polecacie ?
Najlepiej Warszawa. ;):biggrin2:
Kochana ns razie nie mysl o nowej klinice tylko badz dobrej mysli. Z tych dwoch oocytow moga byc 2 sliczne rozowe pupcie❤✊✊✊

reklama
Ja też teraz pierwszy raz podchodziłam w Invimedzie i szczerze powiem że najgorzej miałam wychodowane kom

Wydaje mi się że czasami lekarze próbują innych leków mając nadzieję że będą lepsze dla nas. Niestety to trochę loteria na co nasz organizm lepiej zareaguje.

@Koko8 a u kogo się leczysz ? Jeśli możesz oczywiście ;)

Do góry