reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

No właśnie tylko się dziwił, że małe i na tym się skończyło.
Ze znalezionym bratem się jeszcze nie widział na żywo ale on nie utrzymuje kontaktu ani z matką ani z tamtymi braćmi. Tak więc nic nie wiemy. Wiemy tylko tyle, że ten znaleziony będzie miał córkę. Teraz 21 tydzień ciąży leci i wszystko jest w porządku.
Wiem, że to może być czysty przypadek ale tak gdybam i szukam czy coś to może znaczyć. Za kilka dni jadę do kliniki, to przedstawię te nowe wieści. Bardzo żałuję, że teściowie nie powiedzieli mu wcześniej jak się dowiedzieli o problemach męża z płodnością.

Najlepszym źródłem informacji jest facebook. Jak znacie nazwisko i miasto to można by ich trochę poinwigilować:)
A rodzice podjęli kiedyś taką a nie inną decyzję o niemówieniu i tego się trzymali. Nie mieli złych intencji. Im pewnie teraz też jest ciężko.

reklama
Ooo to bedziemy szly leb w leb ;) super
U mnie od dzis start estrofemu ale moj okres hulal tylko wieczorem w poniedzialek jak przyszedl i wczoraj a dzis to raczej bym to plamieniem nazwala ale nic zaczynam od dzis brac tabsy ;)
Kochana ja po lekach immunosupresyjnych tez mialam baardzo skapa miesiaczke, ktora trwala 2 dni. Ale Pani dr powiedziala ze to normalne po immuno, takze nie stresuj sie :)powodzenia:);)

Dziewczyny dzisiaj miałam punkcje i się trochę załamałam. Było 6 pęcherzyków ale pobrali tylko 2 komórki :(. W listopadzie pobrali 5 z czego 4 się zaplodnily. Miałam inne leki. Myślicie że to mogło być przyczyną ? Lekarz stwierdził że jajniki słabo wydolne a AMH robione przed stymulacja wynosiło 2 więc myślałam że tragedii nie ma a tu taka lipa. Teraz muszę czekać do jutra na informacje czy się zaplodnily i czy w sobotę transfer się odbędzie.
plum a gdzie się leczysz? Trochę to dziwne ze pobrali tylko 2 jak było 6. Ale niejednokrotnie natura zaskakiwala i właśnie z tych dwóch czy jednego były ciąże czego ci serdecznie życzę i trzymam kciuki. Nie martw się ty zrobiłaś co mogłaś teraz trzeba mieć nadzieję.

plum a gdzie się leczysz? Trochę to dziwne ze pobrali tylko 2 jak było 6. Ale niejednokrotnie natura zaskakiwala i właśnie z tych dwóch czy jednego były ciąże czego ci serdecznie życzę i trzymam kciuki. Nie martw się ty zrobiłaś co mogłaś teraz trzeba mieć nadzieję.
Oj ja sie nie dziwie. Ja przy trzeciej procedurze tez tak miałam ze bylo.duzo pecherzykow(ok 15), patrzac na wyniki powinno byc duzo oocytow a pobrali 3 dojrzale komórki.

Kochane mam pytanie poniewaz lekarz kazal mi sie zglosic w 12-13 dniu cyklu a przypada to w weekend i tak w sobote nie ma mojego lekarza a w niedziele klinika zamknieta myslicie ze jak umowie sie 14 dc czyli 23.04 zrobi to jakas wielka roznice moga miec pretensje czy nie mam sie co przejmowac. Dodam ze moje endo nie rosnie w zastraszajacym tempie i tylko raz przed ostatnia punkcja mialo 10mm zawsze ledwie 8.5
Ja chyba bym wolala 11 dc jednak pójść. A noz sie okaze ze endo Ci nad wyraz puchnie ...

Dziękuję za kciuki. Leczę się w invimed Warszawa. 6 było pęcherzyków ale 4 były puste :(. Teraz pozostaje czekać i mieć nadzieję że wszystko będzie dobrze :happy:

Najlepszym źródłem informacji jest facebook. Jak znacie nazwisko i miasto to można by ich trochę poinwigilować:)
A rodzice podjęli kiedyś taką a nie inną decyzję o niemówieniu i tego się trzymali. Nie mieli złych intencji. Im pewnie teraz też jest ciężko.
To jest zbyt skomplikowana sprawa i nie jest to takie oczywiste. :)
Już próbowaliśmy przez facebooka ale niestety nic z tego. :/ Tego pierwszego brata znaleźliśmy w ten sposób.

reklama
Do góry