reklama
Widocznie to jeszcze nie ten szczesliwy zarodek byl ...Ona chyba miała dwie symulacje coś mi się kojarzy potem zniknęła. Nie niestety nie udało jej się a nie wiem na jakim. Teraz jest etapie
Koniczyna82
Fanka BB :)
wczoraj wieczorem przyszla @ nyny nyny wiec od dzis w ruch poszedl encorton a od jutra estrofem
Wizyta kontrolna 23.04 jeszcze nie umowiona ale to 14dc i jedziemy z koksem po nasze dzieciaki
Ale powiem wam ze dzis sie przerazilam w kibelku bo pierwszy raz widzialam cos takiego przepraszam za szczegoly na podpasce mialam jakas dziwna przezroczysta skorke z czerwonymi zylkami hehe az normalnie musialam to podniesc
Kuzwa co to moglo byc
Teraz to sie zastanawiam czy przed immunosupresja hmm nie bylo naturalsa
O, to mnie prześcignęła. Ja czekam jeszcze na @. Lada dzień.
A hormonow jakichs nie brałaś teraz?
Koniczyna82
Żołnierzyki wola chłodekDziewczynki a w ogóle Wy czuje jaka jest piękna pogoda?????
Cieplutko słonecznie chce się żyć!!!! Wszystko się budzi do życia i zapewne nasze jajeczka i panów żołnierzyki też!!!
[emoji272][emoji254][emoji255][emoji258][emoji255][emoji254][emoji257][emoji257][emoji254][emoji272][emoji257][emoji272][emoji255][emoji257][emoji255][emoji255]
Dla mnie to jest troszke sciema,tzn.na początku trochę inaczej nam to przedstawiano. Ogólnie na aplikację w opcji "dla Ciebie" przychodzi Ci propozycja np."kup paste a druga dostaniesz 50% taniej". No i z tego pobieraja Ci czesc tych punktów. Jeszcze nikogo nie obsługiwalam z ta funkcja,wiec tak do końca nie wiem jak to wychodzi w praniuGortat a o co chodzi teraz z tymi punktami ktore zbieraja sie w aplikacji. Jak mozna je wykorzystac ?
Margit2018
No właśnie, musi jeszcze trochę poczekać...Widocznie to jeszcze nie ten szczesliwy zarodek byl ...
Koniczyna82
Dlatego obiecałam sobie nie wchodzićNo! ja to w ogóle wchodzę do drogerii, mówię że nic nie potrzebuje i wychodzę płacąc koło 100zł hah
Hej, mi nie podali od razu po punkcji zarodkow, niestety miałam hipersymulacje.Ja transfer miałam 02.04 3dniowych zarodków 6b i 8b i zrobię wcześniej też 8 albo 9dpt . Trzymam za wysoka betę ❤ a jakie miałaś zarodki ..?
Z 6 zapłodniły się 2 komórki. Transferowana miała oznaczonie 3ab. Transfer miałam w piątej dobie, 5.04. czy czujesz coś u siebie? Jakaś zmianę, coś się dzieje?
Mam ogromną nadzieję że się udało!!!! I strach...
Lekarz mówił bym zrobiła test w 12 dobie. Pytając się który powinna zrobić, strumieniowy czy badanie krwi, powiedział że nie ma różnicy. Jeżeli wyjdzie negatywny to dalej przyjmować leki i po kolejnych dwóch dniach, ponowić test.JUZ ODZIESZ 8 DPT ?KURCZE JA MAM ZAMIAR ISC P=DOPIERO PO 14 DPT
Jednak dziewczyny z forum podpiwiedzialy by się nie stresować, mogłabym betę zrobić już 6dpt, licząc od nowego dnia.
Piątek będzie 8 dniem. Pomyślałam, że w weekend będę mogła pozbierać i poukładać myśli, i w przypadku radości jak i smutku.
Chodzę normalnie do pracy, więc muszę też normalnie wyglądać...
reklama
Jupi!!! Okres juz jest!! Jeszcze sie nie rozbujal,wiec jutro bede liczyla 1dc i od 3 dc estrofem! Wreszcie cos sie zacznie dziac Boje sie,ze cos pomieszam i znow wszystko sie przesunie..No ale jestem po histeroskopii,lada moment estrofem i wizyta 11-13 dc. Czyli chyba wszystko ok,nic nie pominelam?
No i chcialam poprawic sobie endometrium. Czy np.olej z wiesiolka musze brac w jakims konkretnym dc? I warto zaopatrzyć się w winko,orzechy brazylijskie,ananasa i mango,dobrze zapamiętałam? Jakos jeszcze moge sobie pomoc?
No i tfu tfu....jesli by się nie udalo to moge w kolejnym cyklu wracac po mrozaczki?
No i chcialam poprawic sobie endometrium. Czy np.olej z wiesiolka musze brac w jakims konkretnym dc? I warto zaopatrzyć się w winko,orzechy brazylijskie,ananasa i mango,dobrze zapamiętałam? Jakos jeszcze moge sobie pomoc?
No i tfu tfu....jesli by się nie udalo to moge w kolejnym cyklu wracac po mrozaczki?
Podziel się: