Za drugim.razem na pewno byl zarodek i miala transfer. Nie pamietam jak bylo za pierwszym.
A coś wiadomo , co dzieje sie z MoKa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za drugim.razem na pewno byl zarodek i miala transfer. Nie pamietam jak bylo za pierwszym.
Dr S Ci mie pozwoli. sztywno sie trzymaja tych 3 miesiecy niestety. Przynajmniej u nasAdansonia pisała ze miała kilka cykli pod rząd stymulację bez przerw . Miała dopiero jedna stymulację wiec nie wiele o tym wiem ale mysl o ciągłym wbijaniu w siebie igieł jest triche przerażająca
Ja sama nie nadążam, nie wiem jak wy dajecie radę jeszcze grupy fbA myślisz ze oni maja czas czytać te nasze dyrdymały? Nie wydaje mi się. )
Wiem ze wyszly takie jaja przy pierwszej stymulacji a potem zniknela z forum ale tu tylko pamiec @dżoasia pomozeZa drugim.razem na pewno byl zarodek i miala transfer. Nie pamietam jak bylo za pierwszym.
A co to za historia? musiałam przeoczyćMyślę że oni nie ale są w klinikach zatrudnione osoby od marketingu i one pewnie tak. Zresztą historia m. (kurcze chyba nie pamiętam nicka)jest najlepszym przykładem
Nooo tylko żebym chociaż ze dwa zarodki miała aleeee nie marudze, bo zapłodnią mi wszystkie pobrane komórki więc szanse się zwiększająa i zbadają plemniory przed połączeniem i coś tam zrobią z nacięciem zaradków(nie pamiętamFantastyczne wieści Kochana!!! Szykują się nam kolejne bliźniaki!!! )))
Haha czy ksiądz wie że zło -ivf- już czyha u jego wrót?Tak na margiesie odnosnie iv i kościoła. Ja to mam blisko :-) to ceglaste ,to nasz dom ,to biale to koscioł , tak , tak mam rzut beretem Zobacz załącznik 845590
Ja tez mialam 3 stymulacje pod rzadAdansonia pisała ze miała kilka cykli pod rząd stymulację bez przerw . Miała dopiero jedna stymulację wiec nie wiele o tym wiem ale mysl o ciągłym wbijaniu w siebie igieł jest triche przerażająca
Ona chyba miała dwie symulacje coś mi się kojarzy potem zniknęła. Nie niestety nie udało jej się a nie wiem na jakim. Teraz jest etapieWiem ze wyszly takie jaja przy pierwszej stymulacji a potem zniknela z forum ale tu tylko pamiec @dżoasia pomoze
A zaciazyla z tym zarodkiem ?
Biedny ksiądz. [emoji14]Haha czy ksiądz wie że zło -ivf- już czyha u jego wrót?