reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej:rofl:
Byłam dzisiaj na wizycie (podpisanie dokumentów) powiem Wam że ten mój lekarz jest super:-) :)
1.slucha(jak tylko napomknęłam że po ostatnim transferze w ciagu kilku nocy budził mnie okropny ból brzucha to moj dr już notował co mi da przeciwko skurczą,to właśnie lubię:biggrin2:
2. Gdy pokazałam badanie białka s(za niskie) to też będę musiała przyjmować jakieś leki bodajże clexane
3 .jest za podaniem dwoch zarodkow jupiiii :-) :):-) :):biggrin2:a nawet sam zaproponował:-) :)(moj m tak sie nie cieszy a ja mu jeszcze powiedziałam ze jak sie podzielą to będą czworaczki na co on że skąd my wózek dla nich znajdziemy-jakby to było najważniejsze:D
4.transfer pod koniec maja:D i też będę miała na niego wolne :rofl2:
Ale się rozpisałam :laugh2:

reklama
I to mnie wkurza ze jedni wypisują R inni nie; u mnie w klinice pełnopłatne.
Mhm...
ja akurat nigdy luteiny nie brałam, zawsze co innego. A tylko luteina jest z refundacja. Ale chyba można i trzeba się upominać jak piszą lutke bez. W Invimedzie to ja w szoku byłam bo R. Mi zawsze pisał clexane na refundację. A podobno nie bardzo można i na pewno nie przed serduszkiem. Ja niby żylaki mam ale... od 2 lat na operacje w kolejce czekam taka to pilna sprawa

Kochane Masakra dzisiaj popołudniu od godz 17 migrena jak stąd do sanescobar;( wstałam i dalej ostatnio taka migrenę miałam dzień przed spadkowa beta , boję się jutrzejszej bety:/ smigam dalej spać

Mokka miala pretensje do kliniki ze jakjka byly dziwne- nawet embriolodzy byli zszokowani co to tam jest i nie potrafili powiedziec w czym problem i niestety nie bylo zadnego zarodka. Tam cos z ksztaltem czy budowa bylo nie tak. Ja to tak pamietam
Za drugim.razem na pewno byl zarodek i miala transfer. Nie pamietam jak bylo za pierwszym.

Hej:rofl:
Byłam dzisiaj na wizycie (podpisanie dokumentów) powiem Wam że ten mój lekarz jest super:-) :)
1.slucha(jak tylko napomknęłam że po ostatnim transferze w ciagu kilku nocy budził mnie okropny ból brzucha to moj dr już notował co mi da przeciwko skurczą,to właśnie lubię:biggrin2:
2. Gdy pokazałam badanie białka s(za niskie) to też będę musiała przyjmować jakieś leki bodajże clexane
3 .jest za podaniem dwoch zarodkow jupiiii :-) :):-) :):biggrin2:a nawet sam zaproponował:-) :)(moj m tak sie nie cieszy a ja mu jeszcze powiedziałam ze jak sie podzielą to będą czworaczki na co on że skąd my wózek dla nich znajdziemy-jakby to było najważniejsze:D
4.transfer pod koniec maja:D i też będę miała na niego wolne :rofl2:
Ale się rozpisałam :laugh2:

Fantastyczne wieści Kochana!!! Szykują się nam kolejne bliźniaki!!! ;))))

reklama
Kochane Masakra dzisiaj popołudniu od godz 17 migrena jak stąd do sanescobar;( wstałam i dalej ostatnio taka migrenę miałam dzień przed spadkowa beta , boję się jutrzejszej bety:/ smigam dalej spać
Nie stresuj się. :)

Właśnie złapałam sie na myśli, że teraz transfer będzie udany i się zaczęłam zastanawiać czy zostając po raz drugi matką będę dobrą matką.

Do góry