reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej:rofl:
Byłam dzisiaj na wizycie (podpisanie dokumentów) powiem Wam że ten mój lekarz jest super:-) :)
1.slucha(jak tylko napomknęłam że po ostatnim transferze w ciagu kilku nocy budził mnie okropny ból brzucha to moj dr już notował co mi da przeciwko skurczą,to właśnie lubię:biggrin2:
2. Gdy pokazałam badanie białka s(za niskie) to też będę musiała przyjmować jakieś leki bodajże clexane
3 .jest za podaniem dwoch zarodkow jupiiii :-) :):-) :):biggrin2:a nawet sam zaproponował:-) :)(moj m tak sie nie cieszy a ja mu jeszcze powiedziałam ze jak sie podzielą to będą czworaczki na co on że skąd my wózek dla nich znajdziemy-jakby to było najważniejsze:D
4.transfer pod koniec maja:D i też będę miała na niego wolne :rofl2:
Ale się rozpisałam :laugh2:

reklama
I to mnie wkurza ze jedni wypisują R inni nie; u mnie w klinice pełnopłatne.
Mhm...
ja akurat nigdy luteiny nie brałam, zawsze co innego. A tylko luteina jest z refundacja. Ale chyba można i trzeba się upominać jak piszą lutke bez. W Invimedzie to ja w szoku byłam bo R. Mi zawsze pisał clexane na refundację. A podobno nie bardzo można i na pewno nie przed serduszkiem. Ja niby żylaki mam ale... od 2 lat na operacje w kolejce czekam taka to pilna sprawa

Kochane Masakra dzisiaj popołudniu od godz 17 migrena jak stąd do sanescobar;( wstałam i dalej ostatnio taka migrenę miałam dzień przed spadkowa beta , boję się jutrzejszej bety:/ smigam dalej spać

Mokka miala pretensje do kliniki ze jakjka byly dziwne- nawet embriolodzy byli zszokowani co to tam jest i nie potrafili powiedziec w czym problem i niestety nie bylo zadnego zarodka. Tam cos z ksztaltem czy budowa bylo nie tak. Ja to tak pamietam
Za drugim.razem na pewno byl zarodek i miala transfer. Nie pamietam jak bylo za pierwszym.

Hej:rofl:
Byłam dzisiaj na wizycie (podpisanie dokumentów) powiem Wam że ten mój lekarz jest super:-) :)
1.slucha(jak tylko napomknęłam że po ostatnim transferze w ciagu kilku nocy budził mnie okropny ból brzucha to moj dr już notował co mi da przeciwko skurczą,to właśnie lubię:biggrin2:
2. Gdy pokazałam badanie białka s(za niskie) to też będę musiała przyjmować jakieś leki bodajże clexane
3 .jest za podaniem dwoch zarodkow jupiiii :-) :):-) :):biggrin2:a nawet sam zaproponował:-) :)(moj m tak sie nie cieszy a ja mu jeszcze powiedziałam ze jak sie podzielą to będą czworaczki na co on że skąd my wózek dla nich znajdziemy-jakby to było najważniejsze:D
4.transfer pod koniec maja:D i też będę miała na niego wolne :rofl2:
Ale się rozpisałam :laugh2:

Fantastyczne wieści Kochana!!! Szykują się nam kolejne bliźniaki!!! ;))))

reklama
Kochane Masakra dzisiaj popołudniu od godz 17 migrena jak stąd do sanescobar;( wstałam i dalej ostatnio taka migrenę miałam dzień przed spadkowa beta , boję się jutrzejszej bety:/ smigam dalej spać
Nie stresuj się. :)

Właśnie złapałam sie na myśli, że teraz transfer będzie udany i się zaczęłam zastanawiać czy zostając po raz drugi matką będę dobrą matką.

Do góry