reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Najważniejsze jest to aby się nie poddawać i walczyć o swoje szczęście . Mi lekarz dzisiaj powiedział że żadne zarodki nie przetrwały do stadium blastocysty i muszę wierzyć w siłę tych które mi podano. Dodatkowo zasugerował dawce komórek jajowych ..bardzo mnie to zabolało i oczywiście będę walczyła o to abym miała swoje dzieci [emoji173] więc bitwę można przegrać ale wojny nie

No to moj dr po transferze powiedzial nie rokuje dobrze ale trzyma kciuki (3 dniowe) ostatnie
Wrocilam pokazac mu po 13 mscach po transferze to galy wyszly
Jakbym teraz zadzwonila mowiac jestem w ciazy naturalnie to by chyba padl na podloge

Ma racje musisz wierzyc w sile tych co dostalas [emoji173]️[emoji110]

U jakiego lekarza? Ja też Gameta Łódź. I moje cuda skończą 13.04 cztery miesiące [emoji7]
Adunia ales mnie wziela i zmotywowala.dzis..

Bo ja generalnie jestem taka chu...steczkowa pani domu i np. Tu gdzie mieszkam a mieszkam lat 7 nie umylam nigdy okien. To nie znaczy ze 7 lat nie myte no ale nie moimi raczkami.
Ale jak dzis przeczytalam ze Ty (codziennie!!) Odkurzasz i to majac dom a nie marne 50 metrow posiadajac blizniaki to se mysle szacuneczek i wstyd mnie przeokrutny ogarnal. Wiec wzielam i odkurzylam cala chalupe i ppdlogi machnelam. Maz myslal ze sie nacpalam bo widok niecodzienny. Alez jestem z siebie dumna. Ale to dzieki Tobie oczywiscie. Nie odkurzalam 2 tygodnie o matko ile ja kocurow mialam[emoji16]

@anett96 - bo nie lubie buractwa. Zreszta jeden i drugi nie omieszkal mnie wyzwac - nigdy nie slyszalam takich wyrazow [emoji14] , a najlepsze bylo jak ten jeden do mojego meza i tescia przyszedl w tej sprawie , zeby co ze mna zrobili
Tescia mam zabawnego nowi do niego " sasiad , a co ja moge - nie pomoge Ci bo ona tez Nas bije " plotki byly dlugooooo:angry:
Hahajajahaha suuuper!

reklama
Do góry