reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane dzisiaj trochę postalam w garach, i byłam z M na zakupach bo lodowka pustkami świeciła i czuję prawa pachwinie ciągnie że masakra smigam spaciu bo padam na szczęście jutro dzień oszczędzają się .... Tylko co to po zapas luteiny na kolejne 10 dni:) do apteki aabdr zwiększył dawkę euthyroxu z 125 na 150 czylibz 75 w tydzień podwójnie:/ bo moja tarczyca swoje:/ dobranoc a i jutro dzwonię Nas zarejestrować na wizytę pęcherzykowa do kliniki i wizytę do dr prowadzącego ciążę;)

reklama
Hej Kobiety. To wiecie co ja jestem napewno nienormalna - zreszta zawsze mówię , ze poza mną wszyscy w rodzinie spełni władzy umysłowej. Bo ja tęsknię za blokiem , za tą anonimowością - bez wscipskich sąsiadów , wchodzisz do domu zamykasz drzwi i swiat poza Tobą. Wieś - bynajmniej moja - wścipscy , złośliwi ludzie , plotki wyssane z palca i te traktowanie zwierząt - juz sie prawie ze wszystkimi pokłóciłam bo wiecznie na nich nasyłam straż gminną za smieci i palenie plastików i nawet pobiłam z dwoma sasiadami , jeden ktory w upale powiesil kota w klatce na czeresni by mu szpaki odstraszał -, a drugi bił psa bo szczekał bryyy . uwazaja mnie za wariatkę , ktora kota trzyma w domu i chodzi z nim do fryca - kot pers wiec kudły obcinamy. Wioska starszych ludzi - takie zacofanie , ze plakac sie chce - co powie ksiądz to świętość - a ksiądz jebniety jak talala .Tragedyja ale tak mysle , ze ich pomału wykończe psychicznie- bo pieknie potrafie grać na nerwach . Wieś sie rozrasta wprowadziło sie pare młodych cywilizowany osob.
Haha chcesz wykończyć sąsiadów? -zawies baner na płocie że jesteś za in vitro to te stare prukwy dzień i noc bez wytchnienia będą się modlić przed Twoim domem [emoji23] załatw ich głodem

Nie martw się. U nas też z 6 tylko 3 Zaplodnily się prawidłowo. Miałam podany zarodek w 3 dobie a dwa kolejne przestały się rozwijać. I byłam załamana że tylko jeden zarodek... A teraz ten Jeden jedyny za trzy dni kończy cztery miesiące i czekamy na pierwszy ząbek
Jak dobrze jest usłyszeć taką historię to dodaje otuchy i nadziei. Ja miałam podany zarodek 6 b i 8b w 3 dobie i też nic nie zostało do zamrożenia teraz czekam niecierpliwie na pozytywna betę
A chciałam zapytać jakiej klasy były zarodki ...? To moje już 5 pełne podejście

Hej Kobiety. To wiecie co ja jestem napewno nienormalna - zreszta zawsze mówię , ze poza mną wszyscy w rodzinie spełni władzy umysłowej. Bo ja tęsknię za blokiem , za tą anonimowością - bez wscipskich sąsiadów , wchodzisz do domu zamykasz drzwi i swiat poza Tobą. Wieś - bynajmniej moja - wścipscy , złośliwi ludzie , plotki wyssane z palca i te traktowanie zwierząt - juz sie prawie ze wszystkimi pokłóciłam bo wiecznie na nich nasyłam straż gminną za smieci i palenie plastików i nawet pobiłam z dwoma sasiadami , jeden ktory w upale powiesil kota w klatce na czeresni by mu szpaki odstraszał -, a drugi bił psa bo szczekał bryyy . uwazaja mnie za wariatkę , ktora kota trzyma w domu i chodzi z nim do fryca - kot pers wiec kudły obcinamy. Wioska starszych ludzi - takie zacofanie , ze plakac sie chce - co powie ksiądz to świętość - a ksiądz jebniety jak talala .Tragedyja ale tak mysle , ze ich pomału wykończe psychicznie- bo pieknie potrafie grać na nerwach . Wieś sie rozrasta wprowadziło sie pare młodych cywilizowany osob.
Pobilas sie z dwoma sasiadami ? Hahah uwielbiam Cie [emoji4][emoji4][emoji4]

@Agniecha pozwalasz system!!!!!:D:D:D
Chcę być Twoją sąsiadka!!!!Razem wykonczymy znecajacych się nad zwierzakami I trujących środowisko :D:D:D
Moze nawet zaryzykuję i umówimy się na jaką ustawke by niedobry wklepac :p:D:p
@Murawa mi kiedyś ktoś powiedział mądre słowa
" kto nie lubi zwierząt , ten nie lubi ludzi " oraz " ingeruje w naturę ale natura i tak przyjdzie po swoje"
( budowanie się na rozlewiskach np.) można założyć gang " invitrówki walczą wszystko"

Ladies, czy któraś miała łyżeczkowanie w szpitalu? Czy na następny dzień idzie się do pracy, czy się dostaje zwolnienie i trzeba poleżeć?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam. Dostajesz l4 na 2 tygosnie. Ja stracilam dużo krwi wiec ledwo lazilam bo mi sie w bani krecilo o ppwrocie do pracy nie bylo mowy.

reklama
Girls mecze was bóle głowy po tych wszystkich stymulacjach? Ja mam takie mega migreny że nie mogę wytrzymać.
Tez tak mam na szczescie to przechodzi jak organizm oczysci sie z lekow. Po ostatniej stymulacji jest w miare ok da sie to wytrzymac ale pamietam 2 pierwsze jak czulam ze mozg mi oczami wychodzi nic nie pomagalo zadne tabsy tylko koldra na lepetyne i proba zasniecia wtwdy bylo najlepiej :)

Do góry