dżoasia
Fanka BB :)
WitaaaaamyWitajcie,Przygarniecie mnie ?Forum poleciła mi koleżanka która jest już na ciężarówkach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WitaaaaamyWitajcie,Przygarniecie mnie ?Forum poleciła mi koleżanka która jest już na ciężarówkach.
ejjj!! i ja i ja!!!@Biedroneczka83 - doczepiam się do odchudzania razem raźniej
chyba, że dietetyczne będą@PaulinkaP -kochana wchodzę w to - ale bez oszukiwania na ciasteczkach
Tak jak koleżanka pisze żeby ułatwić mu drogę do mamusi .. dwie pierwsze próby nie baralm nic przy trzeciej wzięliśmy embrion blues czyli tzw. obklejenie zarodka aby miał lepsza przyczepność a przy mrozaczku pytali i chcemy nacięcie tej otoczki więc wzięliśmy mam ogromną nadzieję że to pomożeŻeby ułatwić wydostanie się zarodka z otoczki i jego zagniezdzenie
Serio ? Na jakim etapie. Jesteś? Może kiedyś się widziałyśmy ja tak poznałam jedna koleżankę z moich okolic do dziś mamy kontaktOoo....to tak jak ja
Ja czekam za przesyłka . pewnie od jutra do Was dołączęhahaha śluz ślimaka ja od 3 dni wciągam cały zestaw
Ja u dr.polać gratulacje a ty u kogo ?U jakiego lekarza? Ja też Gameta Łódź. I moje cuda skończą 13.04 cztery miesiące [emoji7]
Ja skorzystałam jak pisałam z poprzednim synusiem mieliśmy embrion blue czyli obklejenie zarodka pomogło wiec ma nadzieję że i to pomożeO wlasnie korzystacie z tego nacinania otoczki? U mnie lekarz od razu sugerowal zeby to rozwazyc
Ja się chyba nie łapię na lekarza rodzinnego bo nie pracuje ani nie mieszkam w Polsce niestety. A to tego już ci nie powiem ;(
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom