Czyli wracasz do walki z koncem roku?Jestem za cel 20 kg do końca roku chce parę miesięcy odpocząć wyluzować trochę zarobić i odbić się od dna niech organizm też odpocznie
reklama
My bralismy za kazdym razem.O wlasnie korzystacie z tego nacinania otoczki? U mnie lekarz od razu sugerowal zeby to rozwazyc
Ale koniec koncow to embriolog decydowal czy potrzeba. Przy jednym trzeba bylo a przy dwoch.
Strawberry_90
Zaangażowana w BB
O wlasnie korzystacie z tego nacinania otoczki? U mnie lekarz od razu sugerowal zeby to rozwazyc
A w jakim celu nacina sie ta otoczke? [emoji848]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sluzbowy wyjazd czy prywatnie jestes?15 km? Zazdroszcze [emoji173]️ Ja to najchętniej bym sie przeprowadziła nad morze i przynajmniej na początku spacerowała po plazy codziennie. Mam mega „fisia” na punkcie morza [emoji16]
Ja w Grecji tez mega zakochana. Planuje w rym roku RodosJejku jak pieknie[emoji173] ja wole Grecje ale chcialam w tym roku pojechac jeszcze nad morze w 2 trynestrze ale sie chyba nie wyrobie bo remont przed nami
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Najważniejsze jest to aby się nie poddawać i walczyć o swoje szczęście . Mi lekarz dzisiaj powiedział że żadne zarodki nie przetrwały do stadium blastocysty i muszę wierzyć w siłę tych które mi podano. Dodatkowo zasugerował dawce komórek jajowych ..bardzo mnie to zabolało i oczywiście będę walczyła o to abym miała swoje dzieci [emoji173] więc bitwę można przegrać ale wojny nie
No to moj dr po transferze powiedzial nie rokuje dobrze ale trzyma kciuki (3 dniowe) ostatnie
Wrocilam pokazac mu po 13 mscach po transferze to galy wyszly
Jakbym teraz zadzwonila mowiac jestem w ciazy naturalnie to by chyba padl na podloge
Ma racje musisz wierzyc w sile tych co dostalas [emoji173]️[emoji110]
Adunia ales mnie wziela i zmotywowala.dzis..U jakiego lekarza? Ja też Gameta Łódź. I moje cuda skończą 13.04 cztery miesiące [emoji7]
Bo ja generalnie jestem taka chu...steczkowa pani domu i np. Tu gdzie mieszkam a mieszkam lat 7 nie umylam nigdy okien. To nie znaczy ze 7 lat nie myte no ale nie moimi raczkami.
Ale jak dzis przeczytalam ze Ty (codziennie!!) Odkurzasz i to majac dom a nie marne 50 metrow posiadajac blizniaki to se mysle szacuneczek i wstyd mnie przeokrutny ogarnal. Wiec wzielam i odkurzylam cala chalupe i ppdlogi machnelam. Maz myslal ze sie nacpalam bo widok niecodzienny. Alez jestem z siebie dumna. Ale to dzieki Tobie oczywiscie. Nie odkurzalam 2 tygodnie o matko ile ja kocurow mialam[emoji16]
Hahajajahaha suuuper!@anett96 - bo nie lubie buractwa. Zreszta jeden i drugi nie omieszkal mnie wyzwac - nigdy nie slyszalam takich wyrazow [emoji14] , a najlepsze bylo jak ten jeden do mojego meza i tescia przyszedl w tej sprawie , zeby co ze mna zrobili
Tescia mam zabawnego nowi do niego " sasiad , a co ja moge - nie pomoge Ci bo ona tez Nas bije " plotki byly dlugooooo
Strawberry_90
Zaangażowana w BB
Poproś rodzinnego mnie większą połowę wypisał i dużo kasy zaoszczędziłam
Ja się chyba nie łapię na lekarza rodzinnego bo nie pracuje ani nie mieszkam w Polsce niestety
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
mmalenaa
Zaangażowana w BB
My mieliśmy przy ostatnim transferze ale decyzje podejmował embriolog.A powiedz mi jeszcze baralas nacięcie otoczki tzw. asistans chacing ?
Podziel się: