reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Oooo to jest myśl dziewczyny!!! Wynajmiemy domek nad morzem w którym weeekend i zrobimy zlot czarownic in vitro. Przy okazji zgarniamy po kilka bankomatów po drodze. ;))))

Kuchareczke już mamy! Ja mogę zmywać gary.
Jak ktoś mi umiejętnie rybkę spreparuję to ja mogę wszystkie gary umyte przez Biedzoneczke wycierać ;)

reklama
Nie ukrywam że bardzo bym tego chciała..Co tu pisać staramy się z mężem o dzidziusia od 4 lat.Nie wychodziło.Przyczyny jakieś specjalnej nie ma,mąż nasienie dobre moje wyniki w normie.Niedawno zgadałam się z koleżanką która jak wspomniałam jest na cięzarówkach i mówiła że jej się udało po in vitro,takze my dopiero zaczynamy naszą walkę o dziecko,zapisaliśmy sie na wizyte do kliniki w Katowicach i czekamy.Mam nadzieje że nie bede musiała długo czekać na dziecko..Ciągle rodzina wywiera presje dlaczego nie mamy jeszcze dziecka a ja juz nie wiem co odpowiadać.Zajęłam się pracą i popadam w jej wir by nie myśleć za dużo.Jakbyście potrzebowały ksiażki z tematyki kulinarnej a dokładniej nowe ksiązki z kolekcji Lidl to zapraszam :):):)Pracuje w lidlu :):)
Witaj w naszym zacnym gronie ;) rozgosc sie i lap cenne infornacje i baw sie dobrze gdy gadamy o pierdolach ;)
Trzymamy mocno kciuki

Pobilas sie z dwoma sasiadami ? Hahah uwielbiam Cie [emoji4][emoji4][emoji4]
@anett96 - bo nie lubie buractwa. Zreszta jeden i drugi nie omieszkal mnie wyzwac - nigdy nie slyszalam takich wyrazow :p , a najlepsze bylo jak ten jeden do mojego meza i tescia przyszedl w tej sprawie , zeby co ze mna zrobili
Tescia mam zabawnego nowi do niego " sasiad , a co ja moge - nie pomoge Ci bo ona tez Nas bije " plotki byly dlugooooo:angry:

reklama
Do góry