reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Oooo to jest myśl dziewczyny!!! Wynajmiemy domek nad morzem w którym weeekend i zrobimy zlot czarownic in vitro. Przy okazji zgarniamy po kilka bankomatów po drodze. ;))))

Kuchareczke już mamy! Ja mogę zmywać gary.
Jak ktoś mi umiejętnie rybkę spreparuję to ja mogę wszystkie gary umyte przez Biedzoneczke wycierać ;)

reklama
Nie ukrywam że bardzo bym tego chciała..Co tu pisać staramy się z mężem o dzidziusia od 4 lat.Nie wychodziło.Przyczyny jakieś specjalnej nie ma,mąż nasienie dobre moje wyniki w normie.Niedawno zgadałam się z koleżanką która jak wspomniałam jest na cięzarówkach i mówiła że jej się udało po in vitro,takze my dopiero zaczynamy naszą walkę o dziecko,zapisaliśmy sie na wizyte do kliniki w Katowicach i czekamy.Mam nadzieje że nie bede musiała długo czekać na dziecko..Ciągle rodzina wywiera presje dlaczego nie mamy jeszcze dziecka a ja juz nie wiem co odpowiadać.Zajęłam się pracą i popadam w jej wir by nie myśleć za dużo.Jakbyście potrzebowały ksiażki z tematyki kulinarnej a dokładniej nowe ksiązki z kolekcji Lidl to zapraszam :):):)Pracuje w lidlu :):)
Witaj w naszym zacnym gronie ;) rozgosc sie i lap cenne infornacje i baw sie dobrze gdy gadamy o pierdolach ;)
Trzymamy mocno kciuki

Pobilas sie z dwoma sasiadami ? Hahah uwielbiam Cie [emoji4][emoji4][emoji4]
@anett96 - bo nie lubie buractwa. Zreszta jeden i drugi nie omieszkal mnie wyzwac - nigdy nie slyszalam takich wyrazow :p , a najlepsze bylo jak ten jeden do mojego meza i tescia przyszedl w tej sprawie , zeby co ze mna zrobili
Tescia mam zabawnego nowi do niego " sasiad , a co ja moge - nie pomoge Ci bo ona tez Nas bije " plotki byly dlugooooo:angry:

reklama
Do góry