reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak ? Myslalam ze trzeba jeździć do kliniki . Pewnie do Rusa..a chodzisz , co ? Tak teraz kojarze , ze jak ja byłam u niego to odrazu wysłał mnie do invimedu i dziwnym trafem tez trafiłam na lekarza do którego jeździłaś Ty
Z daleka od tego lekarza.... malo tego ze nie przyjmuje w szpitalu to ma w nosie pacjetki swoje na końcówce ciazy. Szwagierka z nim traume przezyla... ja chode do Staski..... z-ca ordynatora u nas w szpitalu. a do invimedu sama trafilam z internetu :)

reklama
Wybraliśmy Bociana w Katowicach. aguleczce sie tam udało i jest na cięzarówkach..Chociaż mówiła ze Wy nie polecacie zbytnio Bociana..Chyba że zapisać się jeszcze gdzie indziej na wizyte ?

Ile płaciliście za badania wstepne do in vitro w bocianie w Katowicach? Mam na myśli te które są ważne przez pół roku. My bedziemy podchodzić w Białymstoku w bocianie ale w czerwcu przylatujemy do Polski i z Krakowa mamy bliżej do Katowic...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry