reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi proszę bo ja się nie orientuję... kończy mi się umowa o pracę 30.06, więc nie wiem jak to wygląda ze zwolnieniem lekarskim i macierzyńskim. Boję się, że nie dostanę wynagrodzenia po skończonej umowie..
Umowa musi być przedłużona do dnia porodu. Po niej będzie Ci się należeć zasiłek macierzyński z ZUS-u.

Zdawałam sobie sprawę, że za pierwszym razem rzadko kiedy się udaje. Ale jednak zobaczyłam, że beta nawet nie drgnela, wybuchlam A łzy lecą jak z lawa wulkanu. M mnie pociesza, że przy następnym transferze zaaplikujemy dwa zarodki i będą bliźniaki :-) już mi lepiej jak sobie o tym pomyślę.
Tez okropnie plakalam po pierwszym nieudanym transferze. Ale kochana szybko.trzeba sie podnieść i walczyc dalej bo jest o co❤

Dziewczyny wiecie jak mi ciężko nie wiem co myśleć niby piersi bolą brzuch czasami Ale okres nie przyszedł to chyba do zera nie spadła boję się że może to się źle skończyć bo za bardzo ten jajnik mnie boli boże jakie to jest ciężkie;(( jestem załamana nie wiem jak się podnieść co robić abym w końcu mogła zostać ta mamą tak mi serce krwawi jestem w rozsypce
Najważniejsze jest to aby się nie poddawać i walczyć o swoje szczęście . Mi lekarz dzisiaj powiedział że żadne zarodki nie przetrwały do stadium blastocysty i muszę wierzyć w siłę tych które mi podano. Dodatkowo zasugerował dawce komórek jajowych ..bardzo mnie to zabolało i oczywiście będę walczyła o to abym miała swoje dzieci ❤ więc bitwę można przegrać ale wojny nie

Może tak . Byłam się umyć trochę to tak jakby ustępowało krwawienie ... Lekarz był i mówił że beta póki co jest ok ,ale powtórzymy jeszcze w środę i wtedy zobaczymy
Kochana a przypominj ktory to tc? Wierze ze wszystko bedzie ok. Maluszek jest dzielny. Kochana duzo lez, wstawaj tylko jak musisz

Hej a ja właśnie wróciłam od siostry byłam na spacerze wyplakalam się i koniec tych lez teraz czas wrócić do walki stwierdziłam że najpierw schudnąć trzeba bo waga dobija 90kg więc mam cel schudnąć do 70 ;) i jutro już do pracy do ludzi;)
No ta ilość hormonów i sterydow które brałam też odcisnela swoje piętno na mojej figurze. Też mam plan wziąć się za siebie [emoji16]

reklama
Wybraliśmy Bociana w Katowicach. aguleczce sie tam udało i jest na cięzarówkach..Chociaż mówiła ze Wy nie polecacie zbytnio Bociana..Chyba że zapisać się jeszcze gdzie indziej na wizyte ?
Duzo nas leczy sie w Gyncentrum, sama bylam ich pacjentka, duzo jest cuaz na tym forum.dzieki nim. A ja nosze Hubcia pod serduszkiem dzieki nim❤ ja polecam z calego serca, poczytaj moje wczesniejsze posty bo juz tu mysla ze sie podszywam za dr G z tej kliniki:) ale to jest dla mnie nr 1 a do in vitro podchodzilsm w 3 klinikach

Do góry