Jestem za cel 20 kg do końca roku chce parę miesięcy odpocząć wyluzować trochę zarobić i odbić się od dna niech organizm też odpocznie@PaulinkaP - no to do boju - też musze dużo zgubić - no to co zaczynamy od jutra
reklama
Piękny widok zazdroszczęSa tu jakieś wielbicielki polskiego morza? Bałtyk Was pozdrawia [emoji173]️[emoji173]️Zobacz załącznik 845259
Koniczyna82
Fanka BB :)
Trzymam kciuki żebyś jak najszybciej mogła wrócić do starań. Wiem ze czasem dziewczyny trochę długo czekają na okres. Ale zazwyczaj poltora miesiaca.Cześć Doktorku ))
O Tobie kochana pamiętam, ale właśnie wiem, że Ty nie musiałaś brać. Zastanawiam się po prostu kiedy będę mogła wrócić do pracy. Wolę szybciej, bo jak człowiek się czymś zajmuje to nie myśli o głupotach.
Tylko też boję się komplikacji, więc chcę, żeby się zaleczyło wszystko w środku i jak najszybciej być gotowym na następne podejście.
Jeśli do środy nie zejdzie to melduję się w szpitalu.
Ściskam mocno!!! )))))))
Miłej środy.
Co do szpitala to umawiałam się z nimi na dzień? Jak nie to może warto. Bo np daja znać kiedy będzie wolna osobna sala. Po prostu kiedy będzie miejsce żebyś jak najlepsze warunki miała a nie na wieloosobowej sali. Można nawet zadzwonić ńa oddział i porozmawiac z oddziałowa. Na Orłowskiego to ona ustala kiedy przyjść (terminy na dńiach nie tygodniach)
Koniczyna82
A encorton brałaś?Haaaaa!!! A mi pan doktor mówił ze to dziwne, źe raczej się pacjentki nie skarżą, mierzył ciśnienie itd. A mnie głowa bite 1,5 tygodni napieprzala 24 godziny na dobę, ze ledwo żyłam. Tylko ze ja mam migreny, wiec pewnie te hormony jakoś uaktywniły.
Biedroneczka83
Sa tu jakieś wielbicielki polskiego morza? Bałtyk Was pozdrawia [emoji173]️[emoji173]️Zobacz załącznik 845259
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji226][emoji226][emoji226][emoji226][emoji226][emoji225][emoji225][emoji225]
Koniczyna82
Trzymam mocno kciuki żeby to był jakiś krwiaczek niegroźny.Hej . Dziewczyny długo mnie nie było . Staramy się z mężem o kredyt na budowę domu i byli trochę zamieszania ... Ale jest źle ... Dziś zaczęłam krwawić mocno . Jestem w szpitalu ,przyjęli mnie na oddział . Myślicie że to poronienie ? Po USG tego nie stwierdzili . Pani dr powiedziała że serduszko "jakby biło" ... Ale boje się
Biedroneczka83
Trzymam mocno kciuki żeby to był jakiś krwiaczek niegroźny.
Krwiaczek raczek nieboraczek, zaraz zniknie i będzie dzieciaczek! [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Koniczyna82
Może JUŻ nie było bo pękłAle na USG nie było żadnego krwiaka...
reklama
A powiedz mi jeszcze baralas nacięcie otoczki tzw. asistans chacing ?A w jakiej klinice podchodziłas?
Podziel się: