reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć Doktorku ;)))
O Tobie kochana pamiętam, ale właśnie wiem, że Ty nie musiałaś brać. Zastanawiam się po prostu kiedy będę mogła wrócić do pracy. Wolę szybciej, bo jak człowiek się czymś zajmuje to nie myśli o głupotach.
Tylko też boję się komplikacji, więc chcę, żeby się zaleczyło wszystko w środku i jak najszybciej być gotowym na następne podejście.
Jeśli do środy nie zejdzie to melduję się w szpitalu.
Ściskam mocno!!! ;))))))))
Miłej środy.
Trzymam kciuki żebyś jak najszybciej mogła wrócić do starań. Wiem ze czasem dziewczyny trochę długo czekają na okres. Ale zazwyczaj poltora miesiaca.
Co do szpitala to umawiałam się z nimi na dzień? Jak nie to może warto. Bo np daja znać kiedy będzie wolna osobna sala. Po prostu kiedy będzie miejsce żebyś jak najlepsze warunki miała a nie na wieloosobowej sali. Można nawet zadzwonić ńa oddział i porozmawiac z oddziałowa. Na Orłowskiego to ona ustala kiedy przyjść (terminy na dńiach nie tygodniach)

Hej . Dziewczyny długo mnie nie było . Staramy się z mężem o kredyt na budowę domu i byli trochę zamieszania ... Ale jest źle ... Dziś zaczęłam krwawić mocno . Jestem w szpitalu ,przyjęli mnie na oddział . Myślicie że to poronienie ? Po USG tego nie stwierdzili . Pani dr powiedziała że serduszko "jakby biło" ... Ale boje się
Trzymam mocno kciuki żeby to był jakiś krwiaczek niegroźny.

reklama
Do góry