Agniecha1508
Fanka BB :)
Biedroneczka - pisareczka - se napisała i se zrymowałaKrwiaczek raczek nieboraczek, zaraz zniknie i będzie dzieciaczek! [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biedroneczka - pisareczka - se napisała i se zrymowałaKrwiaczek raczek nieboraczek, zaraz zniknie i będzie dzieciaczek! [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Jestem za cel 20 kg do końca roku chce parę miesięcy odpocząć wyluzować trochę zarobić i odbić się od dna niech organizm też odpocznie
spoko mogę Ci usmażyc [emoji1]
Do morza mam 15 km - i wiecie co - ostatni raz byłam z 3- 4 lata temu. Jeziorka , rzeczki i kajaczek to lubię.
@labelladurmiente - jak ja na jeziora15 km? Zazdroszcze [emoji173]️ Ja to najchętniej bym sie przeprowadziła nad morze i przynajmniej na początku spacerowała po plazy codziennie. Mam mega „fisia” na punkcie morza [emoji16]
@iwo333 - kochanieńka ale bez oszukiwania na ciasteczkaDziewczynki, też w to wchodzę.
20 kg to mój cel.
Jak ustępuje to bardzo dobry znak. Ze ten krwiaczek nieboraczek wziol, prlkl i się oczyszczaMoże tak . Byłam się umyć trochę to tak jakby ustępowało krwawienie ... Lekarz był i mówił że beta póki co jest ok ,ale powtórzymy jeszcze w środę i wtedy zobaczymy
To moze juz dziad sie oczyscil i stad to krwawienie. Leci dalej? Nie wiem czy pamietasz ale @Summer88 tez plamila caly czas i nikt krwiaka nie widział a potem.jak.z niej buchnelo to sie okazalo ze jednak byl krwiakAle na USG nie było żadnego krwiaka...
Toz to prawie jak złotoKurde niedość, że kradną bankomaty to handlują żywym towarem/panem Paśnikiem )))
Kochana a gdzie Ty dokładnie mieszkasz jeśli można wiedzieć??Do morza mam 15 km - i wiecie co - ostatni raz byłam z 3- 4 lata temu. Jeziorka , rzeczki i kajaczek to lubię.