Dziękuję, znaczy się że 12.04 będę mogła iść zrobić betę. Czas oczekiwania, zmniejszył się, więc i radość się pojawia.. jeszcze tylko 4dni w niepewności... Oby było dobrze.. czy czulyscie coś to transferze? Ja chyba nie czuję różnicy..Tak i liczysz go od dnia nie w którym był transfer tylko dzień pozniej
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Justin87
Fanka BB :)
Różnie to bywa. Wszystkie objawy, to raczej efekt branych przez nas leków.Dziękuję, znaczy się że 12.04 będę mogła iść zrobić betę. Czas oczekiwania, zmniejszył się, więc i radość się pojawia.. jeszcze tylko 4dni w niepewności... Oby było dobrze.. czy czulyscie coś to transferze? Ja chyba nie czuję różnicy..
6-7 dpt warto zrobić betę w przypadku blastek.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Never give up
@anuska130 zaciśnięte. Niech Twój kropek zostanie z Tobą na całe 9 miesięcy ❤Dziewczyny my wlasnie wyruszamy po nasze dzieciątko... Moze jak bede lezala z kroplowka intralipidu to Was nadrobie choc trochę bo tak to szans nie bylo.. Trzymajcie prosze kciuki... Milego dnia
mmalenaa
Zaangażowana w BB
Kciuki zaciśnięte!! Powodzenia [emoji110]Dziewczyny my wlasnie wyruszamy po nasze dzieciątko... Moze jak bede lezala z kroplowka intralipidu to Was nadrobie choc trochę bo tak to szans nie bylo.. Trzymajcie prosze kciuki... Milego dnia
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Agniecha1508
KciukasyDziewczyny my wlasnie wyruszamy po nasze dzieciątko... Moze jak bede lezala z kroplowka intralipidu to Was nadrobie choc trochę bo tak to szans nie bylo.. Trzymajcie prosze kciuki... Milego dnia
ilmenau
Dziewczyny my wlasnie wyruszamy po nasze dzieciątko... Moze jak bede lezala z kroplowka intralipidu to Was nadrobie choc trochę bo tak to szans nie bylo.. Trzymajcie prosze kciuki... Milego dnia
Powodzenia!!! Trzymam kciuki!!!
Agniecha1508
@dżoasia - zapomniałaś o jeszcze jednym - wywieźć do lasuJak wiesniaki sergeguja smieci? Na te co sie pali w dzien i na te co sie pali w nocy...
chlopkers
Ojej a mi sie juz wszystko pokonczylo! [emoji16] zatem zawitam do rosmana w drodze z pracy [emoji4] dzieki za cynkaa[emoji8]Dziewczyny dla mnie dzis zacznie się armagedon Ale Wy korzystajcie z okazji i pedzcie na zakupy -55% na kosmetyki do makijażu
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
chlopkers
Powodzenia!!! [emoji173]Dziewczyny my wlasnie wyruszamy po nasze dzieciątko... Moze jak bede lezala z kroplowka intralipidu to Was nadrobie choc trochę bo tak to szans nie bylo.. Trzymajcie prosze kciuki... Milego dnia
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: