reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana bo Takiej kobiecie sie nie odmawia a jesli by odmowil to bylby palantem. Sliczny jest ten koszyczek. U nas nie ma w ogole warunkow na rower:( zero sciezek, moge tylko jezdzic ruchliwa ulica a to zadna radosv. Z dzieckiem jak bede chciała isc na spacer to pierwsze go bede musiała do auta zapakowac i wywieźć do sasiedniej miejscowości-masakra jakas

U mnie podobnie. Chodników nie ma, a debile zapierdzielają z prędkością światła:wściekła/y::wściekła/y: Do tego jak odpalą piece to idzie się udusić. Niby na wsi pięknie, a jednak tęsknię za miastem.

reklama
U mnie podobnie. Chodników nie ma, a debile zapierdzielają z prędkością światła:wściekła/y::wściekła/y: Do tego jak odpalą piece to idzie się udusić. Niby na wsi pięknie, a jednak tęsknię za miastem.
Wy mi tu kochane nie mowcie takich rzeczy bo ja juz sie nie moge doczekac az sie przeniesiemy na wioske [emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Wy mi tu kochane nie mowcie takich rzeczy bo ja juz sie nie moge doczekac az sie przeniesiemy na wioske [emoji16]

Hi, hi, wbij sobie w google dom w karkonoszach:)
A tak serio to wieś wsi nierówna. Ja mieszkam od 3 lat w takiej małej, dookoła sami miejscowi z dziada pradziada i niestety nóż się w kieszeni otwiera jak wieśniak nie dbają o środowisko i traktują zwierzaki. Choć oni pewnie nas za debili mają bo jak można psa w domu trzymać i regularnie dzwonić po szambowóz:D Wszystko ma swoje plusy i minusy.

Hi, hi, wbij sobie w google dom w karkonoszach:)
A tak serio to wieś wsi nierówna. Ja mieszkam od 3 lat w takiej małej, dookoła sami miejscowi z dziada pradziada i niestety nóż się w kieszeni otwiera jak wieśniak nie dbają o środowisko i traktują zwierzaki. Choć oni pewnie nas za debili mają bo jak można psa w domu trzymać i regularnie dzwonić po szambowóz:D Wszystko ma swoje plusy i minusy.
Ja jednak mocno licze na to ze mieszka kolo nas sporo lokalnych ale jednak mlodych i cywilizowanych ludzi [emoji4] ze jakos ogarniemy wioskowy system [emoji6]
Dobranoc Dziewczyny[emoji8]

reklama
Lekarz powiedział, że po 12dniach od transferu powinnam zrobić test. Jeżeli będzie negatywny to dalej się kuć progesteronem i tabletkami, i po dwóch dniach powtórzyć test. Zatem 14dni muszę czekac

Ja betę robiłam zawsze dużo wcześniej niż zaleca to moja klinika. Przy blastkach 6dpt i zawsze była już wiarygodna. Oczywiście powtarzalam zgodnie z wytycznymi lekarza 9dpt, ale ta z 6dpt mówiła mi już czy mam się cieszyć czy nie. Wiele z nas woli wiedzieć wcześniej czy w ogóle była implantacja, bo to też daje obraz tego na którym etapie coś złego się dzieje i czy warto dodać jakieś leki.

Do góry